Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Städar bloggen

Lästid: 1 min

Kvällsnöje… jag har lärt en hel del på vägen när jag ska vara på egna ben och inte blogga hos en bloggportal.

Nu lagar Enklaknep Johanna mina brutna länkar efter flytten från två olika bloggportaler dvs Minbebis och Loppi. Jag fortsätter här tills jag känner att vi är klara att släppa den nya bloggen.

Johanna har fixat över 1000 länkar och idag hoppade jag in och lagade några av 1000 till. Det finns nåt 6800 om inte mer och vad jag har fattat så omstartar systemet själv och söker igenom brutna länkar som sinkar bloggen. Vi ska sökoptimera så mycket det går. Jag gillar att lära mig sånn här och vill förstå min blogg men jag gör allt för att ni som är mina läsare ska gilla bloggen och kanske vill bli kompis med 🙂


Vad som händer är att vi går igenom allt från gamla inlägg, inaktiva bloggar och länkar och bilder som inte funkar. Det är att se hur jag har bloggat och nu 3 år senare. Vissa inlägg såg förjäkliga ut i bilder och texter  ? Det ska inte dröja länge till innan jag släpper den nya bloggen.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge