Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Stackars bebis

Lästid: 1 min

Prim är förkyld för första gången. Det är inte så konstigt när Tilda blev förkyld i helgen och nös eller hostade ibland direkt på lillasystern. Tilda vill oftast pussa direkt hennes mun. Prim har klarar bilfärden hem med lite gnäll och gråt men nu är hon jättesnuvig. Hon vill bara vara på min axel och vi får köra nässug då och då. Hon verkar gillar nässuget tillskillnad från Tilda som var ilsken som bebis och gillade varken näsdroppar eller nässug. 


Stackars liten men Prim är oftast glad och hon “pratar” tillbaka när man pratar med henne. Jättekul när Måns pratade med ljusare röst med Prim och hon reagerade mer på det än när han pratade som vanlig. Han lät dock som en tant haha! 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge