Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Sportlov & förkylning

Lästid: 1 min

Jepp alla gånger! Nu när barnen har varit förkylda i två veckor så nu är det min tur. Först var det Tilda som var förkyld i en vecka och exakt en vecka efter blev Prim och nu exakt en vecka efter Prim blev det jag. Jag har hostat lite i två veckor men nu känns det mer i ögonen, näsan och halsen. Jag går och nyser fast det är ganska skönt att nysa haha! Sist jag var förkyld var efter julen och då hade barnen också varit förkylda.

Antar att det kommer bli så i fortsättningen. Det blir doping! Dopa med citrusfrukter och drick te med honung.

Barnens farmor och farfar kom med Tilda igår och de sov över hos oss. De åkte hem vid lunchtid. Tilda vill gärna ha kvar farmor!

Måns har Sportlov och har tagit ut semestern hela veckan. Han hade inte tagit ut något då han var föräldraledig i 6 mån och typ glömt bort att planera in sin semester. Så idag har han både hunnit baka en banankaka och två plåtar fröknäcke!

Tesil i guld förgyller dagen hehe!

Imorn har jag och Johanna ett bloggmöte om vår kommande och återkommande blogg-workshop. Får se om vi ska ta det på Skype/ Line eller om det blir något alls beror på hur jag mår. Men jag vill komma ut! Onsdag är det också en bloggfika inplanerad. Måste kurera mig!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge