Jepp alla gånger! Nu när barnen har varit förkylda i två veckor så nu är det min tur. Först var det Tilda som var förkyld i en vecka och exakt en vecka efter blev Prim och nu exakt en vecka efter Prim blev det jag. Jag har hostat lite i två veckor men nu känns det mer i ögonen, näsan och halsen. Jag går och nyser fast det är ganska skönt att nysa haha! Sist jag var förkyld var efter julen och då hade barnen också varit förkylda.

Antar att det kommer bli så i fortsättningen. Det blir doping! Dopa med citrusfrukter och drick te med honung.

Barnens farmor och farfar kom med Tilda igår och de sov över hos oss. De åkte hem vid lunchtid. Tilda vill gärna ha kvar farmor!

Måns har Sportlov och har tagit ut semestern hela veckan. Han hade inte tagit ut något då han var föräldraledig i 6 mån och typ glömt bort att planera in sin semester. Så idag har han både hunnit baka en banankaka och två plåtar fröknäcke!

Tesil i guld förgyller dagen hehe!

Imorn har jag och Johanna ett bloggmöte om vår kommande och återkommande blogg-workshop. Får se om vi ska ta det på Skype/ Line eller om det blir något alls beror på hur jag mår. Men jag vill komma ut! Onsdag är det också en bloggfika inplanerad. Måste kurera mig!