Gissa vem gick upp sist av alla idag? Bebisen! Jag vaknade av Emmas meddelande om vi skulle hitta pånåt tillsammans, hos de eller hos oss. Frågade Tilda och hon svarade ”hemma hos oss”. Det blev en runda med dammsugning och undanröjning (läs = allt in i walkin garderoben/förråd). Mitt i allt frågade Johanna om jag ville ta en spontan fika (med två barn) i stan. Hon var välkomnen hit i stället 🙂 Klockan 13 kom alla. 


Det blev en sen lunch med makaroner och köttbullar. Direkt därefter stod jag och steka yoghurtpannkakor med bananbitar i. Barnen lekte mycket bra ihop och det var bara lite stökigt med Alfons pusselbitar över sängen och golvet. Jag hade ett snack med Tilda att hon inte fick stöka till eller bråka, för annars blir det inget kalas när hon fyller år i mars haha! Sedan dess var jag hennes favorit och hon ville göra allting med mig och inte pappa! 

Alla gick runt 16:30 och Måns kom hem efter det. Han fick laga kvällsmaten själv då vi andra var proppmätta. Tilda hade ju ätit 10 köttbullar och typ 1 dl makaroner. Sedan en litenbrownie och pannkaka. Måns lagade korvstroganoff i en stor gryta och det åt vi senare Tilda och jag. Tilda äter lite mer nu. Prim också. Båda sover också mer. De är i en ”växa period” tror jag. 

Resten av kvällen gick åt att hjälpa Måns boka en resa till Dublin med hyrbil, plus 3 golfbag. Måns pappa fick en resa förra året i 70-års present…och förra veckan fylle han 71. Dags att boka ja. Nu återstår hotell och boka/kolla in ”tee-time” på olika golfklubbar. 

Nu godnatt! 🙂