Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Spontana besök är bäst

Lästid: 1 min

Gissa vem gick upp sist av alla idag? Bebisen! Jag vaknade av Emmas meddelande om vi skulle hitta pånåt tillsammans, hos de eller hos oss. Frågade Tilda och hon svarade “hemma hos oss”. Det blev en runda med dammsugning och undanröjning (läs = allt in i walkin garderoben/förråd). Mitt i allt frågade Johanna om jag ville ta en spontan fika (med två barn) i stan. Hon var välkomnen hit i stället 🙂 Klockan 13 kom alla. 


Det blev en sen lunch med makaroner och köttbullar. Direkt därefter stod jag och steka yoghurtpannkakor med bananbitar i. Barnen lekte mycket bra ihop och det var bara lite stökigt med Alfons pusselbitar över sängen och golvet. Jag hade ett snack med Tilda att hon inte fick stöka till eller bråka, för annars blir det inget kalas när hon fyller år i mars haha! Sedan dess var jag hennes favorit och hon ville göra allting med mig och inte pappa! 

Alla gick runt 16:30 och Måns kom hem efter det. Han fick laga kvällsmaten själv då vi andra var proppmätta. Tilda hade ju ätit 10 köttbullar och typ 1 dl makaroner. Sedan en litenbrownie och pannkaka. Måns lagade korvstroganoff i en stor gryta och det åt vi senare Tilda och jag. Tilda äter lite mer nu. Prim också. Båda sover också mer. De är i en “växa period” tror jag. 

Resten av kvällen gick åt att hjälpa Måns boka en resa till Dublin med hyrbil, plus 3 golfbag. Måns pappa fick en resa förra året i 70-års present…och förra veckan fylle han 71. Dags att boka ja. Nu återstår hotell och boka/kolla in “tee-time” på olika golfklubbar. 

Nu godnatt! 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge