Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Spontan grillkväll med gamla vänner

Lästid: 2 min

Igår var det fullt rulle här i Halmstad. Vi var på stranden en stund och barnen fick leka av sig. När vi kom hem så väntade våra gäster på oss. Måns hade bjudit hem sina gamla barndomsvänner. Tur att det inte var alla haha men det var tre som han ses kanske lite oftast med…max 2-3 gånger per år. Det är väl så med famla vänner och när alla har egna familj och bor inte på samma ort. Så Halmstad blir oftast deras mötespunkt. 


En av vännerna kom med hela familjen och de har tre pojkar i olika åldrar dvs 7, 5 och en snart 1 år. Tilda är mycket bättre nu på att skaffa vänner och barnen hade så kul ihop. De fick träna på sina sociala förmågor och samspela. Ett tag satt de på rad på soffan med EN iPad och tittade på när den ena spelade spel! Och de turandes om! Detta har aldrig hänt innan att Tilda ville turas om och vill alla ha en egen iPad. Det var utan bråk från Tildas håll men hon blev  dock väldig ledsen när något barn tränger sig före i kön. Kan vara att jag har lärt henne bra, att man ska vänta på sin tur men det blir så dumt när andra barn inte gör samma. Prim kör verkligen djungelslag sist vi var på lekplatsen när hon ville åka rutschkanan och skulle också upp på trappan medan fyra andra barn också skulle trängas… Barnen hade kul ihop i alla fall. Det var Prim som tog extra lång tid på sig innan hon tinade upp och sedan var det inga problem att nån av de andra vuxna att bära henne utan protest! Detta har också aldrig hänt! 


Killarna fick hjälpas åt i köket. Jag fixade potatisen men hann inte klart då barnen var igång. Tror ni inte att Måns körde in den i ugnen utan varken olja eller kryddor. Han kunde inte läsa mina tankar sade han även jag sade att vi skulle köra med ugnrostade potatis. Han behöver recept eller en kökschef haha! Och jag som trodde att han skulle tycka det var skönt att jag inte lade mig i hans matlagning. Det blev mat i alla fall. Måns marinerade flankstek, vispade beasås från grunden och bakade två längder baguetter också! Salladen ordnade en av killarna och två andra var support. Alla de underhöll barnen och Tilda busade väldig mycket med dem. Just är det mycket cowboy-lek. 

Det blev en mysig middag som avslutades med att barnen blev ledsna och trötta, likadan varje gång. De sprang runt så mycket och ett tag var killarna ute med de och sparkade boll för barnen var så vilda. En bra lördag med andra ord. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge