Igår var det fullt rulle här i Halmstad. Vi var på stranden en stund och barnen fick leka av sig. När vi kom hem så väntade våra gäster på oss. Måns hade bjudit hem sina gamla barndomsvänner. Tur att det inte var alla haha men det var tre som han ses kanske lite oftast med…max 2-3 gånger per år. Det är väl så med famla vänner och när alla har egna familj och bor inte på samma ort. Så Halmstad blir oftast deras mötespunkt.

En av vännerna kom med hela familjen och de har tre pojkar i olika åldrar dvs 7, 5 och en snart 1 år.

Tilda är mycket bättre nu på att skaffa vänner och barnen hade så kul ihop. De fick träna på sina sociala förmågor och samspela. Ett tag satt de på rad på soffan med EN iPad och tittade på när den ena spelade spel!

Och de turandes om! Detta har aldrig hänt innan att Tilda ville turas om och vill alla ha en egen iPad. Det var utan bråk från Tildas håll men hon blev dock väldig ledsen när något barn tränger sig före i kön. Det kan vara att jag har lärt henne bra, att man ska vänta på sin tur men det blir så dumt när andra barn inte gör samma.

Prim kör verkligen djungelslag sist vi var på lekplatsen när hon ville åka rutschkanan och skulle också upp på trappan medan fyra andra barn också trängdes.

Barnen hade kul ihop i alla fall. Det var Prim som tog extra lång tid på sig innan hon tinade upp och sedan var det inga problem att nån av de andra vuxna att bära henne utan protest! Detta har också aldrig hänt!

Killarna fick hjälpas åt i köket. Jag fixade potatisen men hann inte klart då barnen var igång. Tror ni inte att Måns körde in den i ugnen utan varken olja eller kryddor. Han kunde såklart inte läsa mina tankar sade han även jag sade att vi skulle köra ugnrostad potatis. Han behöver recept eller en kökschef haha!

Och jag som trodde att han skulle tycka det var skönt att jag inte lade mig i hans matlagning. Det blev mat i alla fall. Måns marinerade flankstek, vispade beasås från grunden och bakade två längder baguetter också! Salladen ordnade en av killarna och två andra var support. Alla de underhöll barnen och Tilda busade väldig mycket med dem. Just är det mycket cowboy-lek.

Det blev en mysig middag som avslutades med att barnen blev ledsna och trötta, likadan varje gång. De sprang runt så mycket och ett tag var killarna ute med de och sparkade boll för barnen var så vilda. En bra lördag med andra ord.