Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

SPONSRAD VIDEO – Nya heta heta vinterdestinationer med Lufthansa

Lästid: 2 min

Just nu skulle jag bara vilja sätta mig på ett flyg till varmare bredgraden när jag tittar ut i regn och blås utanför vår nya bostad. Det gråa vädret gör mig deprimerad och jag är nog inte ensam om detta. Jag tillhör många av oss som suktar efter solen när hösten och vintern gör entré. När löven faller och det blir mörkare för varje dag som går, då längtar jag mig bort.

Visste ni att under november förra året lyste solen med sin frånvaro i Stockholm och Göteborg. Stockholmsborna fick typ två soltimmar och vi i Göteborg endast nio soltimmar! Det var bottenrekord på 100 år! Inte undrar att många svenskar väljer att resa till varmare breddgrader under det mörka vinterhalvåret.

I Lufthansas nya kampanj har man fångat det faktum att solen i princip aldrig lyser i Sverige under November OCH att nästan alla svenskar då börjar småmuttra över att vi är tvungna att genomlida årets mörka period ännu en gång. När löven börja falla från träden då det är startskotten på hösten…och då börjar vi klaga över mörkret.

I denna kampanj blir hösten Lufthansas sommarröst och dom tar hjälp av en professionell arborist som med 100% miljövänliga produkter använder hösten för att avslöja Lufthansas nya soldestinationer. Men detta blir på ett annorlunda och förvånansvärt naturligt sätt.

Det var den professionella arboristen Erik Roos som märkte över 1000 löv under september månad i två olika parker i Stockholmsområdet. Löven märktes med de olika budskap och Lufthansas olika destinationer som erbjuder soligare alternativ för de med en önskan om att fly mörkret.
När kylan sedan kom i november föll löven till slut ner till marken och alla de människor som passerade i parken kunde finna Lufthansas budskap levererat på ett väldigt annorlunda sätt. Färgen som användes på löven var självklart helt miljövänlig i alla aspekter samt tålde fukt och kalla temperaturer.

Se gärna filmen hur det gick till 🙂

SPONSRAT INLÄGG i samarbete med Lufthansa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge