Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Sponsrad video – Ikano bank

Lästid: 1 min

Många människor drömmer om att köpa något stort t ex en resa för hela familjen, renovering av hemmet, en ursnygg märkesväska, bil och ja listan kan fortsätta. När jag var yngre så drömde jag om att ha ett mörkrum som jag kan pyssla med foto och nu vill jag bara ha massor med kameraprylar eller en studio-set up hehe. Om jag ska vara realistisk så är det ett körkort jag behöver! Min sambo skulle jubla! Men att ta ett lån till något större projekt är ett superstort beslut! Ska man ta ett lån så bör man så klart undersöka lånemarknaden. Alla banker har sina lånevillkor och räntor.

Jag känner till Ikano Bank sedan länge. Ikano Bank vill hjälpa sina kunder att välja rätt och jobbar för att folk ska göra trygga val. Därför har de just nu en kampanj som går ut på att konsumenter ska göra trygga val när det kommer till att låna pengar. Att man kan provlåna till något i 1 månad innan man bestämmer sig!

Vad drömmer du om att provlåna till? Kolla in denna roliga kampanjvideon om en pappa som har nämligen provlånat till en jacuzzi och skapade kaos för hela familjen haha!

/Sponsrat inlägg i samarbete med Ikano Bank

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge