Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Special Ribs fredag

Lästid: 1 min

Nu kommer det två inlägg på en gång och kanske lite inspirationer till vad ni kan äta ikväll eller i veckan!

I fredags ville Måns prova laga nåt ur Smaker i mitt hjärta av Jennie Walldén, vinnaren av Sveriges Mästerkock 2013. Han valde “Special Ribs”. Han har gjort ett och annat ribs men denna blev också god, precis som jag själv skulle ha gjort hehe

Vi åt ribsen med sallad och plommondressing som jag gjorde å kimchi till. Dags att göra en ny batch av kimchi men mindre vitlök nästa gång.

image

Har ni inte kokboken så har Jennie Walldén själv lagt upp receptet på sitt Instagram @jenniewallden

(null)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge