Spara kvitto i 3år!

Lästid: 2 min

Idag på vägen hit till Halmstad så var vi förbi Ikea i 2 tim typ. Vi skulle lämna tillbaka en tavellist som limmet hade släppt. Den skulle hålla 7 kg men det gjorde den ju inte! Enl. Måns så TYCKTE han att det borde gå bra att reklamera den. Jag sade att MAN MÅSTE HA MED KVITTOT på den. Vi hade inga kvitto. 

Vi stod och väntade i 30 min och bara 4 nr före… När det var vår tur…

Expediten: “det här har jag aldrig varit med om” … att limmet på tavellisten har släppt alltså…
Måns sade: “kan vi få en ny???”
Expediten: “Nej, man måste ha kvitto”
Måns: “men det var ju ett tag sedan vi köpte, vem sparar på sånt!”

Expediten: “Man ska spara i 3 år”

Limmet var skit dåligt och det var inga skruvar man skulle sätta dit som stöd under till och det var enbart limmet som håller ihop underdelen och väggdelen. Resten skulle man skruva fast på väggen.

Vi gav tillbaka den trasiga tavellisten och den skulle slängas. Jag skulle kunna försöka laga den med trälim och spika eller skuva dit några skruvar men istället slängde vi och Ikea i sin tur den…å vi fick gå köpa en ny tavellist. Vi hade två tavellister på väggen och den ena pajade. Därför måste vi köpa en likadan för att inte borra nya hål på väggen. I-landsproblem ja.

Kom ihåg: SPARA KVITTO I 3 år!  

 

Tilda ville inte äta och ville undersöka lekhörnan. Det var en flicka som var redan där före Tilda och följde efter henne, tog bort eller tog åt sig allt så att Stilda inte fick röra nåt. Tilda blände ut henne och gav en arg mig…länge.

Så här som jag fick med på bild igår men ännu mer rynk i pannan!  Sedan stod Tilda och “gömde” sig bakom sina två händer… Hon stod och bajsade alltså. Hehehe… Sen sade hon “mhen chow chow!” Att det luktade illa… Hehe!  

Tags: No tags

One Response

Lämna en kommentar

CommentLuv badge