Nervös!!!

Johanna och jag har ett spännande möte kl.8:30 idag som jag har bokat oss in på. Jag kunde inte sova så mycket för jag var rädd att jag skulle missa bussen haha!

Ska träffa baddräktkungen Panos på Panos Emporio!

Whaaaaat?! När jag var ung så var det väldigt mycket om Panos Emporio och hans badkläder. Dr.Alban och Victoria Silvstedt var några av hans badmodeller. Sedan tog han över Fröken Sverige och tog bort badkläder-delen i tävlingen.

Varför ska vi träffa Panos?

Jag fick en kul idé och vill att Panos Emporio ska vara en av sponsorerna till vårt event. Att Johanna och jag främst får spons i badkläder och kanon om ALLA vi 21 på eventet också får badkläder eller annat som de önskar sig. Fast Panos Emporio har inte bara badkläder för kvinnor och män. Det finns för barn och andra strandkläder finns också men även massor av saker samt parfymer.

Jag kontaktade företaget men Panos i hög person ringde upp mig! Jäkla vad nervös jag blev ju haha men nu efter många mail och samtal har jag fått honom att sponsra oss med badkläder bland annat men till några enl. honom och vi har inte bestämt vilka.

Vi är ”små” influencer tyckte han och jag vet inte vad han räknar som stor? 100k följare upp? Den största vi har med oss har typ 57k och har varit med i tv. Vi ska visa honom varför han ska jobba med oss ”små” influencer för jag vet att många av oss gör banne mig bättre jobb än vissa kända profiler 😛

Så lite av vad som händer bakom bloggen och att fixa spons till event. Det får bära eller brista haha! Håll tummarna!