Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Spännande möte väntar

Lästid: 1 min

Nervös!!!

Johanna och jag har ett spännande möte kl.8:30 idag som jag har bokat oss in på. Jag kunde inte sova så mycket för jag var rädd att jag skulle missa bussen haha!

Ska träffa baddräktkungen Panos på Panos Emporio!

Whaaaaat?! När jag var ung så var det väldigt mycket om Panos Emporio och hans badkläder. Dr.Alban och Victoria Silvstedt var några av hans badmodeller. Sedan tog han över Fröken Sverige och tog bort badkläder-delen i tävlingen.

Varför ska vi träffa Panos?

Jag fick en kul idé och vill att Panos Emporio ska vara en av sponsorerna till vårt event. Att Johanna och jag främst får spons i badkläder och kanon om ALLA vi 21 på eventet också får badkläder eller annat som de önskar sig. Fast Panos Emporio har inte bara badkläder för kvinnor och män. Det finns för barn och andra strandkläder finns också men även massor av saker samt parfymer.

Jag kontaktade företaget men Panos i hög person ringde upp mig! Jäkla vad nervös jag blev ju haha men nu efter många mail och samtal har jag fått honom att sponsra oss med badkläder bland annat men till några enl. honom och vi har inte bestämt vilka.

Vi är “små” influencer tyckte han och jag vet inte vad han räknar som stor? 100k följare upp? Den största vi har med oss har typ 57k och har varit med i tv. Vi ska visa honom varför han ska jobba med oss “små” influencer för jag vet att många av oss gör banne mig bättre jobb än vissa kända profiler 😛

Så lite av vad som händer bakom bloggen och att fixa spons till event. Det får bära eller brista haha! Håll tummarna!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge