Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Spännande möte för bloggworkshop

Lästid: 1 min

Oooh detta är så roligt för det var något jag har väntat på hela sommaren. 

I torsdag var jag och Johanna på ett spännande möte! Det hade med vårt projekt “Skapande Verksta – bloggworkshop” som Johanna och jag ska dra igång igen. 


Det gick mycket bra tyckte vi med vårens beta-test av olika sammankomster på vårt workshop för bloggare. Nu kör vi igen och det är helt kostnadsfri! Vi har en aktör som vill sponsra med lokal så vi behöver nu inte jaga lokal inför varje gång. Vi har nu en permanent plats att vara på plus tillgång till vad vi behöver. Det bästa är att vi kan be de skaffa fram. 

Så vad nu då? Vi har ju begränsad platser men från att vara runt 10 pers i våras så har vi nu dubbel så många som har visat intresset. Vissa anmälde sig hela 6 gånger! ? Johanna är superorganiserad och har verkligen koll på maiutskick och anmälningar. 

Har du en blogg, kan ta dig till Göteborg och vill intresseanmäla dig till vår workshops? Workshop@thaimorsan.se

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Spännande möte för bloggworkshop

 1. Så grymt jobbat av er tjejer! Jag får ju era mail och vill gå lika mycket varje gång. Men just nu har jag så sjukt många järn i elden själv så det gäller att hålla tungan rätt i mun. Men någon gång måste jag ju bara komma!
  Svar: Ja haha man har ju det, lite kul att publicera någon av dem emellanåt för oftast så har ju kanske inte den andra personen på andra sidan skärmen samma åsikt som en själv då man har förmågan att vara lite självkritisk.
  Ja älskar projekt och vi har en stoooor grej på gång, skall bli sjukt kul!
  Linda recently posted…Era bästa Stockholms tips?My Profile

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge