loader image

thaimorsan logo

Vill du komma i kontakt?

Har du frågor om recept, samarbete eller annat?

hej@thaimorsan.se

 

Facebook

Spännande möte för bloggworkshop

Oooh detta är så roligt för det var något jag har väntat på hela sommaren. 

I torsdag var jag och Johanna på ett spännande möte! Det hade med vårt projekt “Skapande Verksta – bloggworkshop” som Johanna och jag ska dra igång igen. 


Det gick mycket bra tyckte vi med vårens beta-test av olika sammankomster på vårt workshop för bloggare. Nu kör vi igen och det är helt kostnadsfri! Vi har en aktör som vill sponsra med lokal så vi behöver nu inte jaga lokal inför varje gång. Vi har nu en permanent plats att vara på plus tillgång till vad vi behöver. Det bästa är att vi kan be de skaffa fram. 

Så vad nu då? Vi har ju begränsad platser men från att vara runt 10 pers i våras så har vi nu dubbel så många som har visat intresset. Vissa anmälde sig hela 6 gånger! ? Johanna är superorganiserad och har verkligen koll på maiutskick och anmälningar. 

Har du en blogg, kan ta dig till Göteborg och vill intresseanmäla dig till vår workshops? Workshop@thaimorsan.se

2 kommentarer om “Spännande möte för bloggworkshop

  1. Så grymt jobbat av er tjejer! Jag får ju era mail och vill gå lika mycket varje gång. Men just nu har jag så sjukt många järn i elden själv så det gäller att hålla tungan rätt i mun. Men någon gång måste jag ju bara komma!
    Svar: Ja haha man har ju det, lite kul att publicera någon av dem emellanåt för oftast så har ju kanske inte den andra personen på andra sidan skärmen samma åsikt som en själv då man har förmågan att vara lite självkritisk.
    Ja älskar projekt och vi har en stoooor grej på gång, skall bli sjukt kul!
    Linda recently posted…Era bästa Stockholms tips?My Profile

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge