Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Spännande lunch på Köttbullekällaren

Lästid: 2 min

Måns och jag testade ett ställe i stan på Kungsportstorget. Det är ett ställe som har funnits ett bra tag tror jag men vi har bara gått förbi. Vi åt varsin dagens med köttbullar och mos. Tror att köttbullar har blivit min crave haha med tanken på de fyra gångerna vi var på Ikea inom 10 dagar och handlade möbler och växter. 

I alla fall… Vi såg Leif “Loket” Olsson kom med sällskap som också skulle äta lite köttbullar. Alla pensionär där ville direkt tjöta med Leif och hälsa på honom. 

Å så fortsatte vi äta… Plöstligt kände jag flera jätteskvätt med vätska som sköljde över mig…och Måns. De kom från vänster och där satt två herrar som skulle inta sina köttbullemackor. Vafan hände där? Alla tittade. Då var det ett par medelålder killar av asiatisk ursprung och en av de dåg mycket besvörad ut och bad alla om ursäkt och röjde lite på sitt bord. Den andra var kanske hans bror som såg ganska arg ut. Det var han som skvätte ut ett glas med lättöl i luften och vätska landade åt vårt håll på oss fyra. Snubben siktade på de två herrarna med köttbullemackor. Den arga killen var ännu argare och fortsatte och ropade “de två gubb-jävlarna mobbar mig!”. Sedan smällde han glaset på golvet så att hela restaurangen hörde.

Jag ropade också och sade att han skulle lugna ner sig och hans bror/kompis bad återigen om ursäkt och sade “han är psyksjuk, han är psyksjuk”. Den arga killen tittade på sin bordsgrannen och det var tre äldre tanter som skulle sätta sig och äta. Då kastade den arga killen sin tallrik full med mat på den närmaste tanten. Tallriken flög som en frisby och träffade tanten rak in i hennes högra arm och maten hamnade på hennes huvud, hår och kläder! Sedan ville den arga killen bråka mer med de två herrarna och ställde sig med men gans bror/kompis försökte hindra honom. En av servitris kom emellan och sedan kom några kökspersonal ut och körde ut dem. Restaurangen anmälde händelsen. Tanten frågade oss av killen kastade för nåt för hon fick så ont i armen. 

Spännande lunch på Köttbullekällaren var det och det var första gången vi besökte restaurangen. Detta hände i torsdags. Tur att inte alla aggressiva psyksjuka människor är ute på samma plats samtidig. Och tänk att en enda person kunde orsaka mycket bara genom att balla ur. Han måste vara schizofren och tror att alla tycker illa om honom.   

  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge