Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Spaghettispindlar och pastarosetter

Lästid: 1 min

Idag har vi lekt med maten och Tilda hjälpte till. Det var lite pyssligt men det är definitivt ett bra sätt att sysselsätta en rastlös Tilda som tyckte att det var jättekul och kul att äta också. 


Jag lade upp bilden på den färdiga maten med “Spaghettimonster” och flera undrade hur jag gjorde dem. Det var inte mer än så som bilden nedan. 

Kycklingwienerkorv med spaghetti, och med wonton.

Bryt spaghettin i två delar och trä genom korvbitar. Koka som vanligt och sila av. Lägg tillbaka kastrullet och värm upp lite pastasås om du har gjort den. Häll i “spindlarna” och bland runt med såsen. 


Det går bra att äta med ketchup också men det var godast med tomatsåsen (som blev egentligen slät soppa då jag körde den i en blender.


Pastarosetter

Jepp de friterade jag. De blev snygga men kanske inte faller barnen smak. Vi vuxna åt med sweetchili. Så ett partytips ja 🙂Och hur jag fick inte wonton genom korvbitarna? Jag använde en sugrör av hårdplast och stansade ut lite korv så att det blev avlånga hål. 

Det krävs lite tålamod och tid men tid får du om du sätter barnen i arbetet också 🙂

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “Spaghettispindlar och pastarosetter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge