Gårdagens middag blev förstörd av såsen. Har man stått och preppat, wokat perfekt crunch i grönsakerna och så drog man fram såsen som man har fått bara för att bli av med den… äcklig söt och konstig sötsås. Det förstörde vår middag. Nu sköljer jag ur skiten och smaksätta själv som jag borde har gjort från början grrrr!… och nej jag hade en stor gryta med wok och hade i den här lilla flaskan, i matlådan var vad som blev över från igår. Jag har till och med spätt ut. 

Korven i grönsakerna var också blää. Lithell (tror det stavas så) vanliga smala korvar. Tänkte att Tilda skulle vilja äta men hon dissade korven också trots att hon gillar korv. Lithells kycklingkorvar som jag köpte en gång var godare. 

Santa Marias produkter har i te varit min favorit. Tacopulver och kokosmjölk har vi köpt i nödfall i brist på annat. Torrvaror som nudlar är ok, så jag hatar inte Santa Maria. Bara när det kommer till asiatiska produkter. 


Wok med grönsaker och korv, Santa Marias Soy & Sweet chili. Det var bara sött..soja får man hälla i själv så var beredd!