Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Soy & sweet chili failed

Lästid: 1 min

Gårdagens middag blev förstörd av såsen. Har man stått och preppat, wokat perfekt crunch i grönsakerna och så drog man fram såsen som man har fått bara för att bli av med den… äcklig söt och konstig sötsås. Det förstörde vår middag. Nu sköljer jag ur skiten och smaksätta själv som jag borde har gjort från början grrrr!… och nej jag hade en stor gryta med wok och hade i den här lilla flaskan, i matlådan var vad som blev över från igår. Jag har till och med spätt ut. 

Korven i grönsakerna var också blää. Lithell (tror det stavas så) vanliga smala korvar. Tänkte att Tilda skulle vilja äta men hon dissade korven också trots att hon gillar korv. Lithells kycklingkorvar som jag köpte en gång var godare. 

Santa Marias produkter har i te varit min favorit. Tacopulver och kokosmjölk har vi köpt i nödfall i brist på annat. Torrvaror som nudlar är ok, så jag hatar inte Santa Maria. Bara när det kommer till asiatiska produkter. 


Wok med grönsaker och korv, Santa Marias Soy & Sweet chili. Det var bara sött..soja får man hälla i själv så var beredd! 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Soy & sweet chili failed

  1. Därför köper jag inte Santa Maria när det gäller asiatiska kryddor. Smakar sämre variant på dem som man köper i Asiatiska matbutiker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge