Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Sovmorgon?

Lästid: 1 min

Tilda satt uppe och hooade i sin säng redan kl.6. Jag tog upp henne till oss och trodde att hon ville gosa in sig mellan oss som hon brukar. Som vanligt så ålade å flippade hon runt i sängen och var inte tillfreds. Hon var nog hungrig så det blev en tur till köket och hon fick sitta framflr kylskåpet å leka med ABC-kylskåpsmagneter medan jag gjorde mjölkersättning till henne. När hon blev mätt så ville hon leka med sin clementine som hon tar “bollat”med i några dagar. Nu är det inte heller så lätt att byta blöjor på henne för hon vill upp och krypa iväg. Vi har oftast bytt blöjor på Tilda på golvet. Hon är även duktig på att säga till när hon är trött eller vill något för hon vill oftast krypa upp på mig och trycker in huvudet under mina armar å vill bli buren typ. Tänkte att hon skulle få sova mellan oss men nej, hon tog tid på sig att somna själv och flippade runt, slängde armar å sparkade med sina små fötter… Som vanligt. Och lustigt nog kunde hon ligga lite stilla i sin säng men gnydde lite smått å 3 min senare zzz. Om det kunde vara så här lätt på kvällarna! Nu tar vi lite sovmorgon… 🙂

20131214-075053.jpg

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge