Nu är kl. 8:30, ska jag slå i gong-gongen eller? Man FÅR sova lääääänge på söndagar och varför vaknade jag kl.7 när jag lade mig kl.2?

20140518-085153.jpg

Tilda har sovit HELA natten utan att sny efter en slurk välling! Hoppas hon fortsätter så här. Jag har märkt att när Tilda tappar intresse för olika saker så gör hon det ganska tydlig. Jag slutade amma Tilda när hon var 4 mån efter att hon själv ville inte. När Tilda har ätit klar så vänder hon upp och ner på tallriken eller om hon får tag på en servett så torkar hon tallriken. Hon är även duktig på att säga ifrån och hålla upp båda händerna framför sig som hon typ säga STOP. Så jag antar att vi kanske ska låta Tilda göra saker i sin egen takt, även hur mycket rutiner hit och dit vi har försökt med så har det inte funkat. Sova i sin egen säng ska vi köra mer på för varje morgon vaknar jag av att ha en fot på huvudet eller två ben över mig eller en liten som klibbar fast på min rygg och inte tala om någon kryper upp på och över mig å sätter sin rumpa i mitt ansikte… Mysigt indeed…

Vaknade själv kl.9… och alla kompisar ska vara med i sängen.

20140518-090127.jpg