Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Sovit hela natten

Lästid: 1 min

Nu är kl. 8:30, ska jag slå i gong-gongen eller? Man FÅR sova lääääänge på söndagar och varför vaknade jag kl.7 när jag lade mig kl.2?

20140518-085153.jpg

Tilda har sovit HELA natten utan att sny efter en slurk välling! Hoppas hon fortsätter så här. Jag har märkt att när Tilda tappar intresse för olika saker så gör hon det ganska tydlig. Jag slutade amma Tilda när hon var 4 mån efter att hon själv ville inte. När Tilda har ätit klar så vänder hon upp och ner på tallriken eller om hon får tag på en servett så torkar hon tallriken. Hon är även duktig på att säga ifrån och hålla upp båda händerna framför sig som hon typ säga STOP. Så jag antar att vi kanske ska låta Tilda göra saker i sin egen takt, även hur mycket rutiner hit och dit vi har försökt med så har det inte funkat. Sova i sin egen säng ska vi köra mer på för varje morgon vaknar jag av att ha en fot på huvudet eller två ben över mig eller en liten som klibbar fast på min rygg och inte tala om någon kryper upp på och över mig å sätter sin rumpa i mitt ansikte… Mysigt indeed…

Vaknade själv kl.9… och alla kompisar ska vara med i sängen.

20140518-090127.jpg

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge