Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Sover i egen säng

Lästid: 1 min

Det är tredje natten i rad hon ligger i sin säng. Jag flyttade henne från våran säng efter att hon hade rullat runt, gjort kullebyttar, gör pruttljud på min mage å nallar, halat sig ner från stora sängen, smitit, rotat lite, bajsat också, tog sig ner från vår säng till sin egen säng med huvudet före, slängt ut alla nallar å lärt sig att inte ta på lysande lampor för man kan bränna sig… hej å hå! Hon vägrade sova trots att hon flera gånger var sömnig och slumrade till å såg jättegroggy ut. Men YES nu kan vi mamma pappa breda ut oss igen… Hehehe.

Tilda spoonar Frasse och Pandruw Tilda haha….

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge