Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Sova själv

Lästid: 1 min

Nu har Vildingen somnat i sin egen säng och den är inte utfälld för vi har pratat lite vett Tilda och jag, att alla barn sover själv…kan sova själv…och hon är ingen bebis. 

 

Hon fick titta lite i ipad och sen sa godnatt till ipad, efter det vände hon mot väggen och tog sin vällingflaskan, strök min arm tills hon somnade. 

Får se hur länge hon sover för vi har försökt hålla henne vaken men hon somnade till en kort stund på vägen hem från Toys R us och efter duschen i badrocken i min famn när hon ville ligga som en bebis och jag buffade till på hennes rumpa. Skulle lägga henne i sängen och ta på pyjamas så blev hon såklart pigg. 

 

Paradiset… På Toy R Us skulle allting testas 😊 Hon har redan en mini-piano så vi får se vad hon får. Hon vill ha ett mini-kök men den kommer senare, har vi lovat. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge