Sova själv rond 2

Lästid: 1 min

Sova själv med mamma ja. Pappa fick absolut inte vara på Tildas säng och hon markerade gärna det också. Hon blev jättearg vår otacksam lilla brat! Vi thai lär våra barn om tacksamhet och det är inget undantag att försöka lära de små redan nu, särskilt när de förstår massor vad vi säger här. 

I alla fall, nu har jag bäddat ner mig hos Tilda för andra natten för att hon ska vänja sig att sova i sin säng. Som det ser ut så är det inga problem att hon ligger och sover i sin säng men just att sova själv eller snarare somna själv utan mamma. Och utan min lena arm som hon gärna vill ha som snuttis och smeker på då och då. Hon har blivit väldig mammig. 

Nu gör jag inte om det som igår med att dela en 80 cm säng med Tilda så nu ligger vi rymliga och bredar ut oss i en jättesäng Tilda och jag hehe och Måns får sova i fred. 

Jag brukar nu förtiden under graviditeten vakna av kramp i ena vaden men imorse när Tilda försökte hjälpa mig upp genom att dra upp mig så var det båda vaderna. Fy fan! 

 

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge