Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Sova själv rond 2

Lästid: 1 min

Sova själv med mamma ja. Pappa fick absolut inte vara på Tildas säng och hon markerade gärna det också. Hon blev jättearg vår otacksam lilla brat! Vi thai lär våra barn om tacksamhet och det är inget undantag att försöka lära de små redan nu, särskilt när de förstår massor vad vi säger här. 

I alla fall, nu har jag bäddat ner mig hos Tilda för andra natten för att hon ska vänja sig att sova i sin säng. Som det ser ut så är det inga problem att hon ligger och sover i sin säng men just att sova själv eller snarare somna själv utan mamma. Och utan min lena arm som hon gärna vill ha som snuttis och smeker på då och då. Hon har blivit väldig mammig. 

Nu gör jag inte om det som igår med att dela en 80 cm säng med Tilda så nu ligger vi rymliga och bredar ut oss i en jättesäng Tilda och jag hehe och Måns får sova i fred. 

Jag brukar nu förtiden under graviditeten vakna av kramp i ena vaden men imorse när Tilda försökte hjälpa mig upp genom att dra upp mig så var det båda vaderna. Fy fan! 

 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge