Här sover inte våra små förrän kl. 23-24 men nu när det är dags att återgå till vardagen och förskolan så måste vi få Tilda att gå lägga sig tidigare!

Igår lade hon sig själv innan kl.20, sov som en stock och vaknade igen kl.1 och kl.5 men somnade om till kl.9. Inte så roligt för jag var i zombie-mode hela dan. 

Idag vaknade hon på fel sida och var tjurig hela dan. Nu vid läggdags så ville hon istället leka…och ville att jag skulle ta bilder på henne och hennes moped (läs = resväska)…Sedan ville hon bädda ner sig på golvet och sova! Jag hade tvättat sängkläderna idag och skulle bädda men hon tyckte då att jag var i vägen och gick på hennes filtar hela tiden. 


Får se hur länge hon vill sova på golvet men hon vill inte sova ensam så pappa fick ta sängen. 

Jag sov ju på golvet tills vi flyttade till Sverige och fick en egen säng. Jag tänkte inte så mycket på komfort och hade inte heller ont av det. Det var väl en vanesak.