Wow en vecka har gått efter att jag bestämde mig att få slut med att vara Prims levande napp! 

Det har kommit till kritan där vi föräldrar (näst jag) nästan dog på kuppen. Det fick bli stopp när Prim började styra mig på kvällarna och körde självservering.  

Den här bilden hittade jag i Måns mobil och undrade vad han tänkte här? Jo, att sova många på en liten yta.


Vi samsover alla fyra i en 180 cm säng. Tilda har eget rum och utdragbar Brimbes 80 cm säng (som kan bli 160 cm) men vägrar sova ensam i sitt rum. 

Sova borta, sova själv & utan mamma!

I helgen sov vi borta en natt plus att jag lämnade båda barnen med Måns i Halmstad medan jag var på ett bloggevent och sov på hotell. Detta har det gett resultat.   Victory!

När vi kom hem igår ville Tilda sova själv i sin säng! Hon ville inte dra ut sängen men att nån av oss skulle ligga på madrassen på golvet tills hon hade somnat. Prim och jag låg där först men Prim vägrade somna så Måns fick sova där en stund. 

Prim sova hela natten men ville vara nära mig, så nära att hon klibbade fast eller höll om min arm. Tilda ville alltid ha min arm som snutits. Lustigt att båda barnen vill ha mina armar. Tilda förklarade att det är för att mina armar är kalla haha! 

Jag har ALLTID tagit alla vakna nätter själv med båda barnen. Prim är snart 20 månader och nu efter exakt en vecka så kan jag säga att jag får ha mina tuttar tillbaka. Prim gnydde lite i sömnen inatt och vaknade kort efter att hon upptäckte att jag inte var i närheten. Nu kanske jag får sova minst 4-5 timmar i streck utan störningar. Efter nästan 5 år! 

Ett inlägg om hur det gick under veckan som har gått med att sluta amma kommer i eget tips-inlägg.