Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Sova i egen säng & sluta amma 100%

Lästid: 2 min

Wow en vecka har gått efter att jag bestämde mig att få slut med att vara Prims levande napp! 

Det har kommit till kritan där vi föräldrar (näst jag) nästan dog på kuppen. Det fick bli stopp när Prim började styra mig på kvällarna och körde självservering.  

Den här bilden hittade jag i Måns mobil och undrade vad han tänkte här? Jo, att sova många på en liten yta.

Vi samsover alla fyra i en 180 cm säng. Tilda har eget rum och utdragbar Brimbes 80 cm säng (som kan bli 160 cm) men vägrar sova ensam i sitt rum. 

Sova borta, sova själv & utan mamma!

I helgen sov vi borta en natt plus att jag lämnade båda barnen med Måns i Halmstad medan jag var på ett bloggevent och sov på hotell. Detta har det gett resultat.   Victory!

När vi kom hem igår ville Tilda sova själv i sin säng! Hon ville inte dra ut sängen men att nån av oss skulle ligga på madrassen på golvet tills hon hade somnat. Prim och jag låg där först men Prim vägrade somna så Måns fick sova där en stund. 

Prim sova hela natten men ville vara nära mig, så nära att hon klibbade fast eller höll om min arm. Tilda ville alltid ha min arm som snutits. Lustigt att båda barnen vill ha mina armar. Tilda förklarade att det är för att mina armar är kalla haha! 

Jag har ALLTID tagit alla vakna nätter själv med båda barnen. Prim är snart 20 månader och nu efter exakt en vecka så kan jag säga att jag får ha mina tuttar tillbaka. Prim gnydde lite i sömnen inatt och vaknade kort efter att hon upptäckte att jag inte var i närheten. Nu kanske jag får sova minst 4-5 timmar i streck utan störningar. Efter nästan 5 år! 

Ett inlägg om hur det gick under veckan som har gått med att sluta amma kommer i eget tips-inlägg. 

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “Sova i egen säng & sluta amma 100%

  1. Ja det är klart, så skönt! Man måste bara bestämma sig och ger det lite tid. Jag har dragit ut på detta och sedan blev Prim förkyld till och från så det blev en del bakslag. Nu är det iaf över men hon testar mig varje dag vid tandborstningen och läggdags genom att säga “NOM!” haha!

 1. Mina döttrar tycker det är skönt att sova i egna sängar. Vi har Samsovit med dem tills de var ca 16 månader gamla och sedan upptäckte de hur skönt med mer plats i sängen. Just nu har vi varsin barnsäng/juniorsäng bredvid vårt 180cm säng som de ligger i varsin säng.
  My recently posted…Glad Halloween!My Profile

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge