Just har vi svårt att få båda barnen att sova. Det är alltid så när det har varit långhelg eller lov. Ingen av barnen vill sova när det är läggdags! 

Prim vid midnatt och utforskade elementet bakom soffan. Hon försökte balansera så länge hon kunde…

Tilda ville inte heller somna men gick med på att lägga sig. Hon låg vaken i 2tim tills jag kom med Prim. Då blev det verkligen bus för Prim ville klättra på alla i sängen. Inatt sov vi alla fyra i vår säng. Oftast delar jag och Måns på oss. Så ja, tid tillsammans Måns och jag har vi inte om alla inte äter tillsammans och ser på Sveriges Mästerkock. 

Barnen har fått göra kvällarutinerna ihop men det tar ju timmar! De busar, jagar varandra (läs = Prim retas och försöker springa fast hon kan inte gå själv än) och bråkar. Det vanliga egentligen hos en barnfamilj men att de nu skulle somna senast kl.20 går bara inte. 


Detta gör ju att vi orkar inte gå upp. Måns måste sova i tid och vakna tidig för han vill vara på jobbet runt kl.7. Den som sover längst här är Prim. 

Tilda har i alla falla varit på förskolan idag efter en månads lov och vi kom dit 9:30, vilket var ganska bra även vi siktade på 8:30. 

Just sover ingen och jag har tagit pause och låst in mig i badrummet för lite lugn och ro 😛