Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Sooov nu!

Lästid: 1 min

Tilda somnade runt midnatt. Jag minns inte när jag slocknade men vaknade igen vid halv 2 och legat vaken tills nu! På Tildas 160cm säng ligger jag och har gjort det varje natt nu sedan hon fick sin säng…och hon breder verkligen ut sig. 

Idag ville hon i alla all “gå till sängen, vila på sängen” men “mamma vila också”. Undrar hur vi ska få henne att gå lägga sig utan mig?

Klockan är snart 5, är det nån idé att försöka sova nu? Undrar vad min mamma gör nu i Thailand, hon är där själv och hänger med sina väninnor och hon firar 60 år. Magen har också egen liv och bebisen är vild därinne. 

Sooov nu! 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge