Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Sooooov!

Lästid: 1 min

Insomnia igen…ligger vaken av rethosta och hostattacker. Konstigt nog så vaknar inte Tilda av det och Måns sover själv i vårt stora säng. Det är lika bra nån av oss får sova plus att han ska upp och jobba. Dock låg han vaken till kl.1 tror jag…av brownie-koma och mådde illa av det haha!

Har en del ärende idag så det är bäst att jag får lite sömn. Ska plocka upp sponsorsprylar och lämnar på hotellet och hoppas på att hinna kolla lite outfit på stan som jag kan ha på eventet. Det är ju inte lätt med en stor mage och jag provade faktisk ut två klänningar och herrejävlar… Såg ut som ett tält! ? Ingen bred klänning för en kortis som jag alltså.

Sen när Måns kommer hem så blir det en runda till hotellet igen med alla grejer. Tänk…typ 60 företag som har skickat produkter och 14 av varje plus utlottningsvinster. LM Events  Linda har hur mycket som helst hos sig i Uddevalla och det blir två bilar ner då hennes man får hjälpa till. Helt crazy!

Nu ska jag försöka sova igen…och Tilda har vaknat och vill ha min arm ?

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Sooooov!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge