Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Soooool & picknick

Lästid: 2 min

Hallå hallå! Vi har haft fantatisk väder här i Göteborg, inte undrar att jag har varit lite tyst i två dagar! Det har hänt en hel del och mer händer också i helgen! Igår har vi också haft utvecklingssamtal på Tildas förskola, så ett inlägg om det kommer.

Idag har vi haft picknick i solen med På Smällen Emma, Dubbelkaos Antonia och Malin plus alla barnen. Vi skulle först till Slottskogen efter att vi hade hämtat barnen kl.14 men fick ändra planen i sista minuten. Antonia fick punka på barnvagnen TVÅ gånger i rad idag trots att hon hade lagat däcken, så enklast var det att vi picknicka på gräsmattan hos Emma och Antonia då de är grannar.

IMG_0809.JPGBildkollage från Emma

Barnen sprang runt och rensade i rabatten haha. Emmas Lucas sprang runt med en rosa hatt och såg ut som en trädgårdsmästare…eller bärplockare hehe. Lucas och S var jätte lortiga då de kastade jord och sand på varandra. Tilda, hon satt och åt fint på filten i säkert 30 min å skulle smaka på allting…sedan var hon också på benen och ville leka i sandlådan.   

Pågens Hönö Bohuskaka med serrano skinka, Edame ost, soltorkade tomatkräm, och italiensk salladmix

Jag överaskade med mackor och eget iced tea till oss vuxna plus lite annat gott.  Antonia gjorde kalkonmackor till barnen och Malin hade med jordgubbar, hallon och muffins å Emma hade dricka till barnen.

IMG_0810.JPGBildkollage från Emma

Vi frossade i oss hela eftermiddag. Först picknick, sedan fika och till middag så fixade Måns grejer till hamburgare. Jair vill alltid grilla så grillen gick igång på nolltid. Emmas balkongmöbler hade kommit så hon var så nöjd och vi invigde den. De hade eftermiddags- och kvällssol så det passade ju mycket bra med en lounge soffgrupp.

 Iced tea med pepparmyntaoch nektarin

Alla tyckte att mina mackor och iced tea var jättegoda så recept på de vågar jag lägga upp men de kommer lite senare, lagom till helgen om ni vill prova. Iced tea kan vem som helst fixa utan krångel och ni kan freestyla som ni vill. Fick även höra idag att Malin har kört mina recept och jag blir så glad, då har jag gjort nåt rätt haha. Ska försöka inte krångla till så mycket i mina recept, annars får ni hojta till!

Det var ett fantastiskt dag med andra ord. Imorn blir det picknick redan kl.10 och vi ska till “Plikta”, det är den stora lekplatsen i Slottskogen. I helgen ska vi på bröllop! Tjihooo!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge