Godmorgon! Vaknar du också tidig på helger och tar lite ”egentid”?

För mig har det blivit att igår vaknade jag kl.4:30 och idag kl.7 men annars är det runt kl.5-6. Men jag ligger kvar i sängen och kollar mail, bloggar, läser om vad som händer i världen och sociala medier.

Idag blir det influencer workshop igen som vi kör varannan söndagar. Idag blir det lite annorlunda då jag kör solo utan Johanna som är hjärnan och stjärnan. Jag brukar vara en wing-woman haha men det ska nog gå bra. Det är inte så att vi föreläser något. Vi gör saker tillsammans och diskuterar de ämnen som Johanna och jag har förutbestämt att ta upp. Vi har en bra sammanhållning och diskussionerna är givande.

Workshop/event – planering!

Sedan har vi workshop/event planer så det är spännande grejer på gång. Kan inte avslöja mer!

VIP-medlemmar

Vår workshops som vi kör varannan söndagar med våra 10 VIP medlemmar är kostnadsfria. Man kan alltid intresseanmäla sig (gäller dock om man bor Göteborg med omnejd). Det enda vi kräver är att du är beredd att satsa på dig själv och värdesätter våra och medlemmarnas tid plus aktiv deltagande.

Så är du en INFLUENCER?

Bloggare, instagramare och/eller youtuber… JOIN THE CLUB!

Du kan alltid INTRESSEANMÄLA DIG till vår INFLUENCER WORKSHOP om du är redo – KLICKA HÄR!

[Nätverk] – FB-grupp

Den är främst för oss kring Göteborgstrakten men vi har ändrat lite att även du som finns i detta avlånga land kan gå med. Glöm inte att besvara de tre enkla frågorna där. Det är en supportgrupp så inga reklam av blogginlägg är tillåtet. Gå med i vårt nätverk? KLICKA HÄR!