Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Söndagsmys

Lästid: 2 min

Uppe tidig. Slängde in en maskin med tvätt, tog det lugnt, paxade badrummet och fick min lilla egentid badrummet medan Måns satte vetedeg som han har tänkt att de skulle bli semlor.

Kusinhäng. Vi fick även ett spontant besök av Tildas farbror N och kusinen Ph. Tilda lekte bra med Ph och han var faktisk jättelugn och lekte fin även han var överallt och pysslade. Tilda var mest på vakt och bevakade sina leksaker men Ph brydde sig inte alls och bråkade inte. Ph verkade trivas hos oss och kände sig som hemma….om hans mamma visste att han hoppade på soffan hehe 😝

Gravidbrunch. Senare var det dags för gravidbrunch som vi ett gäng på Fb-grupp drog igång. Brunchen var på Le Pain Francaise Aveny och DET VAR EN BESVIKELSE!

Trevligt lokal med 3 våningar och brunchen var på takterrassen. Att ta en fika här är nice men brunchen nej. Det var inte mycket att välja på plus att det var stökigt vid maten, inte så mycket kärlek och att skylta med dessertbord hjälpte inte för det var inte mycket att välja bland och allting var mousse dvs grädde. Man fick inte fotografera men det var inte heller värt att fota även med mobilen… Servicen var också sådär (säger jag fd. restaurangchef/hovmästare) och det blev inte bättre när notan kom och alla åt inte brunch. De behöver gå en charmkurs för man argumenterar inte med gästerna på det sättet i alla fall. Särskilt mot ett gäng gravida med massa hormoner 😉

Och så har Måns skaffat ett EGET Instagramkonto. @Thaimorsan ansåg han att det var gemensamt. Ja det var väl så i början men det är dags att han fixar eget för jag vill inte följa folk som jag inte vill. Plus att han blev tokig när drt kommer kommentarer och aviseringar till hans mobil hehe.

Vi höll Tilda uppe utan vila och med en lång dusch så somnade hon kl.20! Yeay! Och hon har sovit i våran säng nästan hela veckan.

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “Söndagsmys

  1. Fick man inte fota? Låter ju helkonstigt, haha! Vill de inte ha den gratis-marknadsföringen?! Kanske är för att den inte är fin iofs, men ändå! 🙂

    1. Ja på ytterdörren var det bild på kamera, fotoförbud typ. Det är väl dålig ljus också beror på var man sitter men som jag skrev, det var verkligen inte så mycket att fota när det kommer till brunchbordet och dessert

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge