Uppe tidig. Slängde in en maskin med tvätt, tog det lugnt, paxade badrummet och fick min lilla egentid badrummet medan Måns satte vetedeg som han har tänkt att de skulle bli semlor.

Kusinhäng. Vi fick även ett spontant besök av Tildas farbror N och kusinen Ph. Tilda lekte bra med Ph och han var faktisk jättelugn och lekte fin även han var överallt och pysslade. Tilda var mest på vakt och bevakade sina leksaker men Ph brydde sig inte alls och bråkade inte. Ph verkade trivas hos oss och kände sig som hemma….om hans mamma visste att han hoppade på soffan hehe 😝

Gravidbrunch. Senare var det dags för gravidbrunch som vi ett gäng på Fb-grupp drog igång. Brunchen var på Le Pain Francaise Aveny och DET VAR EN BESVIKELSE!

Trevligt lokal med 3 våningar och brunchen var på takterrassen. Att ta en fika här är nice men brunchen nej. Det var inte mycket att välja på plus att det var stökigt vid maten, inte så mycket kärlek och att skylta med dessertbord hjälpte inte för det var inte mycket att välja bland och allting var mousse dvs grädde. Man fick inte fotografera men det var inte heller värt att fota även med mobilen… Servicen var också sådär (säger jag fd. restaurangchef/hovmästare) och det blev inte bättre när notan kom och alla åt inte brunch. De behöver gå en charmkurs för man argumenterar inte med gästerna på det sättet i alla fall. Särskilt mot ett gäng gravida med massa hormoner 😉

Och så har Måns skaffat ett EGET Instagramkonto. @Thaimorsan ansåg han att det var gemensamt. Ja det var väl så i början men det är dags att han fixar eget för jag vill inte följa folk som jag inte vill. Plus att han blev tokig när drt kommer kommentarer och aviseringar till hans mobil hehe.

Vi höll Tilda uppe utan vila och med en lång dusch så somnade hon kl.20! Yeay! Och hon har sovit i våran säng nästan hela veckan.