Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Söndagslunch: Snabbnudlar & ingefärste latte

Lästid: 1 min

Superspicy instant beef noodle soup & ginger Tealatte… Känner mig lite krasslig, bästa sättet att ta död på allt ont… Haha! ✌🏼️Chili botar allt ont…. Särskilt med min Mega Death Sauce. 

Snabbnudlar behöver inte vara tråkig. Igår såg jag boken i bokhandeln “Skippa nudlarna – nyttiga recept för fattiga studenter och andra hungrigt intresserade“. Jag älskar nudlar… Jag levde på nudlar när jag var student. Snabbnudlar och nudlar i alla former, Love it! Skippa inte nudlarna, studenter! Lär er hur istället och man kan göra en nudelrätt jävligt nyttigt också. 

Inget vackert i skålen men det är jäkligt gott med köttbullar, färska vitkål, blomkål, vispad ägg i buljongen och massor med persilja å thaichilipulver…plus en tesked Mega Death Sauce! Det ska brännas! 

  
  
Jag har typ förbrukat 10 sånna Mega Death och Ultra Death tror jag…1 flaska per år plus andra heta såser också…Tabasco är bara surt å tråkigt. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge