Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Söndags utflykt till Vinga

Lästid: 1 min

Vinga är en liten ö som är ca 1km lång och 500m bred. Det är ingen som bo där nuförtiden men bara tillfälliga boende som t ex lotsar när de behöver övernattningar. Det finns ju ingenting där på Vinga, förutom en gammal stenfyr och Evert Taubes barndoms hem som är nu ett museum. Till Vinga kan man komma med kryssningsbåtar. Min väninna Ana hade gratis båtbiljetter med M/S Walona och idag var det den sista turen för säsongen. Så Måns fick spendera tid med Tilda och jag med min vän.

Trots att det spöregnade och blåste så mycket så åkte vi ut. På båten var det bara 4 passagerare idag! Igår var det hela 110 pers, så man kan säga att vi fick en exklusiv åktur haha. Resan dit tog 1 – 1.5 tim. När vi kom fram så väntade det guider å vi alla 4 tog en guidad tur för 50kr/var för att få tiden att gå lite plus att man kommer ju inte in nånstans på ön annars. Vi hade typ 3 tim på oss på att ta kål på. Jag tog så klart med min systemkamera och testade det nya objektivet.

Bilder är oredigerade.

 

IMG_0163

IMG_0164

IMG_0205

IMG_0188

IMG_0189

IMG_0183

IMG_0217

IMG_0214

IMG_0213

IMG_0210
IMG_0202

IMG_0203
IMG_0207

IMG_0221

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge