Söndags loppis

Lästid: 1 min

Idag ägnade jag mig åt Emmaus Secondhands på Backaplan. Skönt med några timmar ENSAM och bara kolla på saker eller skräp och “skräp”. Så jag tog ut min cykel och premiär cyklade! Mitt mål var att hitta snygga tallrikar, gärna Höganäs eller Rörstrands men jag ville bara ha 1-2 st och inte hela paketpriset. Jag tror jag vände upp och ner på alla tallrikar där inne. Ändå köpte jag nada! De andra gångerna har jag verkligen fyndat t ex en gammaldags gjutjärn gryta som kostade 80kr och var lire rostig men med lite olja och skrubb så voilá som ny. Pocketböcker för 10kr var också superfynd.

Jag var verkligen inne på den vita tallriken med guldblomma men näää… Ju mer jag tittade så hittade jag fel  allting. Därför blev det inget köp.

 

20140511-233431.jpg

Jag cyklade vidare till Rusta och köpte en ny vaxduk för den vi har nu med cupcakes tryck var lite plottrig. Så nu har den fått plats under Tildas matstol eftersom köksgolvet har springor och inte kul när Tilda häller ut vatten eller annat lös på golvet.

Så här ser det ut nu i köket… Inte snyggaste med praktiskt. Nu ska vi hitta och byta till en hissgardin också till köksfönstret.

Jag erkänner att INREDNING ÄR INTE MIN GREJ.

20140511-232450.jpg

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge