Söndag på Akvariet

Lästid: 1 min

Nu är det vintertid och vilken låååång dag. Jag sov inte heller så mycket för Tilda fick feber inatt. I några timmar var hon kokhet och klibbade fast mot mig så jag blev varm och kunde inte sova. När hon vaknade så var hon pigg som vanlig. Jag observerade Tilda fram till kl.13 och hon är ju varm av sig i vanliga fall. Hon ville ut men sen var hon allmän kinkig, vill…vill inte, vill vara med mamma, vila soffan, vila sängen, vill ha Tildas rosa Ipad, vill inte ha några kläder, vill gå ut… Det slutade med att jag fick typ brotta ner Tilda och klädde på henne så vi kunde komma i väg. Honville se “fiskorna”. Vi åkte till Akvariet och där fick hon springa runt en stund tills “vill vila soffa hemma”.

Febern kan bero på nya tänder igen nu i skrivande stunden, för när hon vaknade så gnällde hon om att hon hade ont i munnen, eller så var det att hon hade inte bajsat sedan i torsdag… Hon har i alla fall bajsat idag men hon är oftast hård i magen.

Lite bilder från Akvariet.  

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge