Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Söndag på Akvariet

Lästid: 1 min

Nu är det vintertid och vilken låååång dag. Jag sov inte heller så mycket för Tilda fick feber inatt. I några timmar var hon kokhet och klibbade fast mot mig så jag blev varm och kunde inte sova. När hon vaknade så var hon pigg som vanlig. Jag observerade Tilda fram till kl.13 och hon är ju varm av sig i vanliga fall. Hon ville ut men sen var hon allmän kinkig, vill…vill inte, vill vara med mamma, vila soffan, vila sängen, vill ha Tildas rosa Ipad, vill inte ha några kläder, vill gå ut… Det slutade med att jag fick typ brotta ner Tilda och klädde på henne så vi kunde komma i väg. Honville se “fiskorna”. Vi åkte till Akvariet och där fick hon springa runt en stund tills “vill vila soffa hemma”.

Febern kan bero på nya tänder igen nu i skrivande stunden, för när hon vaknade så gnällde hon om att hon hade ont i munnen, eller så var det att hon hade inte bajsat sedan i torsdag… Hon har i alla fall bajsat idag men hon är oftast hård i magen.

Lite bilder från Akvariet.  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge