Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Söndag med Babblarna 

Lästid: 1 min

Som Tilda har väntat! Hon har frågat vad det var för dag idag och hon visste att söndag ska på Cirkus Scott och se Babblarna. Mormor kom hem imorse från Thailand och hon ville hålla sig vaken så länge som möjligt för att vänja vid tiden. Så vi tog med henne på cirkusen. 

Det var välgödda djur som hundar, ponnys, getter och grisar, akrobatik, dansnummer, trolleri och så klart Babblarna. Inga vilda djur. Tild åkte karusellen, hoppade i trampolinen och red ponny. Precis som vi lovade Tilda att vi skulle på cirkus 🙂

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Söndag med Babblarna 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge