Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Söndag = Ikea

Lästid: 1 min

Ikea igen. Idag fick vi lämna Tilda i 3 tim hos Emma så att Tilda och Lucas fick leka och vi föräldrar kunde få lite saker gjorda. 

  
Sen ville Tilda inte gå hem när vi skulle hämta henne. Bra betyg hos Emma haha! Vi blev kvar i 2 tim där och jag hjälpte Emma fotografera lite 🙂

  

Vi blev med en PAX garderob med spegeldörr i hallen och en Brimnes dagsäng som är utdragbar så att den blir 160cm bred dubbelsäng. Det tog ju sin lilla tid att hitta alla grejer trots att jag hade antecknat alla hyllor och fack vi skulle hämta. 

Det är skafferiet och vår lilla walkin-closet som är kvar. Idag bygger Måns ihop garderoben och imorn tar vi Tildas säng. Bombnedslag här men det ska bli fin… och inte väntar i 2 år och sätta upp en gardin som vi gjorde typ. 

  

Tilda klagade “ont i ögonen, det låter” när pappa spikade och fick ta på sig öronsskydd 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge