Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Sömnig lunch

Lästid: 1 min

Hallå från sjukstugan. Jag går runt i samma slappa kläder i säkert tre dagar nu, inte haft tid för mig själv. När barnen är sjuka då blir man ju också “sjuk”. Hemmet är stökigt och dammsugaren är framme permanent men jag orkar bara inte. Idag är jag verkligen sömnig och orkar knappast hålla ögonen öppna ibland. Vaken på nätterna och sömnig på dan, men sova får jag inte och är zombie. 

Båda barnen är mammiga och krävande. Tildas feber kom tillbaka i natt och hostan blev värre. Prim vill inte heller äta mer än några skedar. Hon sover lite mer, vill tutta mer och vara överallt. Tilda vill också klibba fast vid mig, helst vill hon ha min arm som hon kan krama. 

Så fort jag slumrar till så händer det något t ex Prim ramla, sno Tildas macka, kladda ner soffbordet och bajsa stor lass…Jepp allt det där hände samtidig. 


Nu leker vi Björnen sover… lunch-nap. Då kanske jag ska nu svara alla mina mail, skrivs recept, redigera bilder och filmer som jag ligger efter med. 

Eller så borde jag passa på också sova och såklart i skrivande stund hostar Tilda nästa oavbrutet så att hon nästan kräks… 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge