Hallå från sjukstugan. Jag går runt i samma slappa kläder i säkert tre dagar nu, inte haft tid för mig själv. När barnen är sjuka då blir man ju också ”sjuk”. Hemmet är stökigt och dammsugaren är framme permanent men jag orkar bara inte. Idag är jag verkligen sömnig och orkar knappast hålla ögonen öppna ibland. Vaken på nätterna och sömnig på dan, men sova får jag inte och är zombie. 

Båda barnen är mammiga och krävande. Tildas feber kom tillbaka i natt och hostan blev värre. Prim vill inte heller äta mer än några skedar. Hon sover lite mer, vill tutta mer och vara överallt. Tilda vill också klibba fast vid mig, helst vill hon ha min arm som hon kan krama. 

Så fort jag slumrar till så händer det något t ex Prim ramla, sno Tildas macka, kladda ner soffbordet och bajsa stor lass…Jepp allt det där hände samtidig. 


Nu leker vi Björnen sover… lunch-nap. Då kanske jag ska nu svara alla mina mail, skrivs recept, redigera bilder och filmer som jag ligger efter med. 

Eller så borde jag passa på också sova och såklart i skrivande stund hostar Tilda nästa oavbrutet så att hon nästan kräks…