Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Sommaren är här!

Lästid: 1 min

Soool! Är sommaren här eller är det allt vi går nu av den svenska sommaren? Hursomhelst så får vi passa på att njuta av vädret. 

Igår plockade Måns fram solstolarna och Tilda släpade fram alla tre picknickmattorna. Vi har ju typ aldrig sol på altanen men håller det varma vädret i sig så slipper vi frysa i alla fall. 

Tilda är gladast av alla barnen just nu tror jag och vill gärna dra ut alla sina leksaker till gården. 

Vid 14-tiden drog vi till Slottskogen. Alla andra hade också hittat dit. Det var folk överallt och picknickade, solade och grillade. Vi hängde där till kl.17 och trötta som vi var åkte vi hem och åt rester av ribs och kyckling med stickyrice. Tror att Måns och Tilda somnade kl.21 och jag satt och halvsov med Prim på mig på soffan till kl.1. 

Så här kommer vi ha det idag. Det saknas bara en pool på gården. Vårt gemensamma ute-spa är på plats men inte monterat, annars hade det passat bra nu för Tilda älskar att bada. 

Undrar vad vi ska hitta på idag? 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge