Ja, äntligen tittade solen fram och Måns hade redan bestämt sig att han skulle hyra släp och slänga lite grejer i förrådet så att vi kan ställa flyttlådor. Vi hade kunnat skänka, lagt upp på Fb eller Blocket också men vi pallade inte. Vi ville bara bli av med allting. Vi slängde två bokhyllor, data-bord, stor soffbord, sänggavel, madrass och massa trägrejer. På elektronik-fronten var det 42 tim tv, hemmabio och lite annat. Hade säkert kunnat få en slant för dem men men. Skitsamma.  

 
Nyss har jag packat ner två fulla lådor med pocketböcker. Vi har rätt mycket böcker. Kommer säkert bli minst 50 lådor för den här flytten!  

Vi tog även en sväng förbi Länsförsäkringar och träffade samma mäklare som sålde denna lägenhet till oss. Imorn kommer han och värdera men han vet ju redan hur lägenheten ser ut. Vi ligger nog bra till nu med att sälja aug/sep för marknaden skriker efter ettor och tvåor då studenter måste ha nånstans att bo. Hoppas på vinst i alla fall för vi gick med förlust förra gången.

Det ska ockdå bli skönt för Tilda att få eget rum. Igår när hon ville vila då frågade hon “var e Tildas säng?”… Det frågade hon flera gånger! Men hon har ju alltid sovit mellan oss. Då låg hon och jag å tittade lite på Ikeas sängar och hon pekade på vilken säng hon vill ha 🙂