Ingen missar att solen skiner idag efter många dåliga soldagar? Överallt ser jag i min Instagram att folk badar eller solar. Helt rätt! 

Vi är som sagt i Halmstad och i förmiddag var det molnigt och mulet. Vi tänkte att vi skulle plocka  jordgubbar men Tilda vill så gärna bada så hon och pappa gick till Simstadion. 


Vid kl.13 så sprack det upp och nu är det nästan molnfri och hett hett hett är det. Vi är nu på Västra stranden och här är det väldigt lugnt. Det är gott om platser att slå sig ner och många barnfamiljer har hittat hit. Det är långgrund också så det är perfekt även för badkrukor haha! 


Tilda baka kanelkaka och Prim hade somnat när vi var på väg hit så hon sov på stranden. Det fläktade skönt så hon sov i över en timme och vaknade själv lite groggy och undrade nog vart hon var. Prim har visat att hon inte var jätteförtjust i sanden men det var nog att hon fick sanden i sandalerna när hon var på lekplatsen. 

Nu sitter hon och leker med sanden. Det tog ett tag att hon vågade sätta ner fötter och känna på sanden. Hon satt och borstade av sanden från fötterna men sen så… Nu sover Tilda i joggingvagnen istället. Solen tar idag känner jag. Får se hur länge vi är kvar här. 

Hoppas ni får en härlig dag i solen!