Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Sol & äta-dag

Lästid: 1 min

Idag var Prim och jag ute på Eriksberg igen och hängde omkring piren. Det var nice med folk ute och solade. Visst är det härligt med sol! Ändå ville jag inte vara i solen för mycket. Jag får ju färg bara efter 15min haha!


Det verkade också som att jag hade min äta-dagför jag har ätit jättemycket. Nudelsoppa till frukost, fish & chips till lunch. Det blev även strawberry daiquiri i termos igen för vi hade mycket frysta jordgubbar. Sen blev det mjukglass med hasselnötströssel, nudlar igen och en sallad. Avslutade med färska jordgubbar med ovispad grädde och en halv mango! Bara sugen på allting…

…eller så njöt jag lite kanske av att vara själv med en liten Prim. Imorn kommer ju Måns hem från Dublin och Tilda från farmor i Halmstad. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge