Jag har ju inte bloggat på 4 dagar! Det ligger massa inlägg i utkastkorgen som jag ska ta tag i, sen blir det mycket läsning för er!

Jo, jag sitter och ugglar nu framför tv med fotbollsmatchen mellan Korsika och Grekland. Inte ett dugg intresserad av matchen men den håller mig sällskap. Det har hänt en del saker under veckan t ex ny bilbarnstol till Tilda idag och så har jag sökt TVÅ jobb idag. TVÅ på en kväll.

Jag har känt mig stressad hela veckan. Jag har inte kunnat uppdatera mitt CV och skriva PB (personligt brev). Tilda är boven. Hon kräver mycket uppmärksamhet och jag måste jobba med laptoppen på soffan å hon närmade sig hela tiden och ville gärna trycka på on/off knappen som lyser i blått. Suck.

Nu så sen som kl. 22 kunde jag sätta i gång ordentligt med mitt PB Mitt CV har jag lyckas fixa nästan klart i fredags som tur var. Tilda ville inte bli nattad av pappa och försökte rymma å rullade av vår säng. Det hördes bara *kadunns* och hon skrek *Aaaj jaj jajj*. Det första hon sade i morse när hon vaknade som en solstråle var *Oj joj jojj!* Avslutade kvällen med aj jaj jajj…suck. Mamma nattade. Kände att stressen och svetten rann i pannan på mig hela dan…. Hon höll i mina armar som att jag inte fick gå nånstans. Ikväll klockan 23:59 var sista dag för båda jobben.

Nu har jag skickat in i alla fall, den sista gick 23.55… Den ena jobben var ASAP anställning och den andra var 1 sep. Måns går på semester om en veckan. Får jag det jobbet som är omgående anställning och jag vill ha det jobbet. Timing är lite kass ja men jobbet är rätt å ligger säkert i Mölndal. Det är via ett konsultföretag så jag vet inte vilket företag jag ska jobba för men man kan gissa om det står att det är ett stort läkemedelsföretag.

Det andra jobbet kan jag säga direkt, Försäkringskassan. Säger inget mer. Lite jobbiga arbetstider 06.45 – 18.27…yes 18.27.

Vi har inte ens dagis till Tilda och måste svara på den vi fick i onsdags IDAG. Varför fick vi inte längre betänketid. Är den dagisen så rutten att kommunen måste typ tvinga oss att ta den genom att ge oss skräckväntetid dvs aug 2015.

Nåja… nu kan jag i alla fall blogga med gott samvete. Tänkte ju att jag hade tid att blogga men inte uppdatera mitt cv men nu är det CHECKED i min to-do-list. Sedan är det ju roligare att blogga 🙂

Ni hör… jag har abstinens av att inte blogga, malade på bara den. Godnatt!