Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Söka nytt jobb – checked!

Lästid: 2 min

Jag har ju inte bloggat på 4 dagar! Det ligger massa inlägg i utkastkorgen som jag ska ta tag i, sen blir det mycket läsning för er!

Jo, jag sitter och ugglar nu framför tv med fotbollsmatchen mellan Korsika och Grekland. Inte ett dugg intresserad av matchen men den håller mig sällskap. Det har hänt en del saker under veckan t ex ny bilbarnstol till Tilda idag och så har jag sökt TVÅ jobb idag. TVÅ på en kväll.

Jag har känt mig stressad hela veckan. Jag har inte kunnat uppdatera mitt CV och skriva PB (personligt brev). Tilda är boven. Hon kräver mycket uppmärksamhet och jag måste jobba med laptoppen på soffan å hon närmade sig hela tiden och ville gärna trycka på on/off knappen som lyser i blått. Suck.

Nu så sen som kl. 22 kunde jag sätta i gång ordentligt med mitt PB Mitt CV har jag lyckas fixa nästan klart i fredags som tur var. Tilda ville inte bli nattad av pappa och försökte rymma å rullade av vår säng. Det hördes bara *kadunns* och hon skrek *Aaaj jaj jajj*. Det första hon sade i morse när hon vaknade som en solstråle var *Oj joj jojj!* Avslutade kvällen med aj jaj jajj…suck. Mamma nattade. Kände att stressen och svetten rann i pannan på mig hela dan…. Hon höll i mina armar som att jag inte fick gå nånstans. Ikväll klockan 23:59 var sista dag för båda jobben.

Nu har jag skickat in i alla fall, den sista gick 23.55… Den ena jobben var ASAP anställning och den andra var 1 sep. Måns går på semester om en veckan. Får jag det jobbet som är omgående anställning och jag vill ha det jobbet. Timing är lite kass ja men jobbet är rätt å ligger säkert i Mölndal. Det är via ett konsultföretag så jag vet inte vilket företag jag ska jobba för men man kan gissa om det står att det är ett stort läkemedelsföretag.

Det andra jobbet kan jag säga direkt, Försäkringskassan. Säger inget mer. Lite jobbiga arbetstider 06.45 – 18.27…yes 18.27.

Vi har inte ens dagis till Tilda och måste svara på den vi fick i onsdags IDAG. Varför fick vi inte längre betänketid. Är den dagisen så rutten att kommunen måste typ tvinga oss att ta den genom att ge oss skräckväntetid dvs aug 2015.

Nåja… nu kan jag i alla fall blogga med gott samvete. Tänkte ju att jag hade tid att blogga men inte uppdatera mitt cv men nu är det CHECKED i min to-do-list. Sedan är det ju roligare att blogga 🙂

Ni hör… jag har abstinens av att inte blogga, malade på bara den. Godnatt!

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Söka nytt jobb – checked!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge