Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Sockerfri & middag på Elite ikväll

Lästid: 1 min

Jag är inte ett dugg sockerfri av mig vill jag först säga haha! Men ikväll ska jag på en inspo-föreläsning om att vara sockerfri och därefter får vi en middag på Elite Park Avenye. Manifest Pr har bjudit in till detta.

Det är lite kul efter en hel dag med Prim på förskolan. Det är fortfarande inskolning och vi kör imorn 8-15 och då ska hon vara med på frukosten.

Måns fick gå lite tidigare och Prim hade så mycket spring i benen så så fort hah sa “ut, åka vagn” då sprang hon och tog mina saker och slängde på mig haha!

Vi hann med en we-fie ?

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Sockerfri & middag på Elite ikväll

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge