Social Media Lift Event 

Jag tänkte att i detta inlägg berätta om ”Social Media Lift” eventet jag var på för 2 veckor sedan men har inte hunnit posta förrän nu. 

Eventet anordnades av Susana och Liselotte på Scandic Rubinen i Göteborg. Det var i ”ett gott sällskap” och många av oss kände ju varandra mer eller mindre och det var jättetrevligt att träffa nya ansikten som t ex Therese med bloggen Tessanbakar och Anna  (Bilder: Evelinasfoto)

Vi minglade och drack Richard Juhlins alkoholfritt mousseradevin från MRG Wines. Jättegott och prisvärt vin helt ärligt eftersom jag har druckit det här vinet några gånger. (Bild: Evelinasfoto)


Gravida Susana med sin kompanjon Liselotte och fotografen Evelina 🙂

Fina bloggmammor på rad haha! Sandra, jag, Tess, Petra och Susana. Skål! (Bild: Evelinasfoto)


Min mugghållare har kommit till nytta under flera event nu haha…


Här hade vi två ”föreläsningar” som jag egentligen vill kalla för tips och tricks-stund. Johanna som driver Enklaknep.se pratade om hur vi bloggare kan jobba med marknadsföring av våra bloggar och tips på olika medel. Evelina från Evelinafoto tipsade om just bilder och fotoverktyg till bloggen men det blev mycket mer frågor om kamera och fototeknik 🙂

Middag!


Medan vi väntade på maten… Fina bloggmammor Sandra, Elin, Petra och Barnrumsinspo Hanna! (Bild: Evelinasfoto)


Var är huvudrätten? Alla vi fick samma och det var entrecote till varmrätt. Jag fick dela min mat i munsbitar och åt samtidig som jag ammade…inte så glammigt haha!

Det var även utlottningar och jag hade inte turen med mig men det var ett intressant och trevlig event som tjejerna har ordnat. Linda vann en stjärnlampa från Jollyroom

Tack till Susana och Liselotte som har gjort ett fantastisk jobb. Tack till alla sponsorerna som har bidragit och förgyllt denna dag! Det var även roligt att få träffa alla bloggare igen. (Inlägg om goodiebags kommer snart.)