Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Social Media Lift Event

Lästid: 2 min

Social Media Lift Event 

Jag tänkte att i detta inlägg berätta om “Social Media Lift” eventet jag var på för 2 veckor sedan men har inte hunnit posta förrän nu. 

Eventet anordnades av Susana och Liselotte på Scandic Rubinen i Göteborg. Det var i “ett gott sällskap” och många av oss kände ju varandra mer eller mindre och det var jättetrevligt att träffa nya ansikten som t ex Therese med bloggen Tessanbakar och Anna  (Bilder: Evelinasfoto)

Vi minglade och drack Richard Juhlins alkoholfritt mousseradevin från MRG Wines. Jättegott och prisvärt vin helt ärligt eftersom jag har druckit det här vinet några gånger. (Bild: Evelinasfoto)


Gravida Susana med sin kompanjon Liselotte och fotografen Evelina 🙂

Fina bloggmammor på rad haha! Sandra, jag, Tess, Petra och Susana. Skål! (Bild: Evelinasfoto)


Min mugghållare har kommit till nytta under flera event nu haha…


Här hade vi två “föreläsningar” som jag egentligen vill kalla för tips och tricks-stund. Johanna som driver Enklaknep.se pratade om hur vi bloggare kan jobba med marknadsföring av våra bloggar och tips på olika medel. Evelina från Evelinafoto tipsade om just bilder och fotoverktyg till bloggen men det blev mycket mer frågor om kamera och fototeknik 🙂

Middag!


Medan vi väntade på maten… Fina bloggmammor Sandra, Elin, Petra och Barnrumsinspo Hanna! (Bild: Evelinasfoto)


Var är huvudrätten? Alla vi fick samma och det var entrecote till varmrätt. Jag fick dela min mat i munsbitar och åt samtidig som jag ammade…inte så glammigt haha!

Det var även utlottningar och jag hade inte turen med mig men det var ett intressant och trevlig event som tjejerna har ordnat. Linda vann en stjärnlampa från Jollyroom

Tack till Susana och Liselotte som har gjort ett fantastisk jobb. Tack till alla sponsorerna som har bidragit och förgyllt denna dag! Det var även roligt att få träffa alla bloggare igen. (Inlägg om goodiebags kommer snart.)

 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge