Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

So Fine Tofu

Lästid: 1 min

I söndags kom min leverans av So Fine Tofu som jag hade anmält mig till för att testa genom Smakbox då jag är prenumerant. Jag tror att alla kunder blev tillfrågad att testa och inte bara för att jag har en blogg. Jag måste alltså inte skriva något och har inte fått någon ersättning för inlägget.

So Fine Tofu

Det var lite kul att få hem färska tofu. Jag är ingen tofuexpert men jag har ju ätit en hel del tofu och druckit massvis med sojamjölk. Jag brukade köpa silken egg tofu men nu gör jag de själv efter många “trail and error” och än är det inte perfekt. Den gula fasta tofu till padthai köper jag men oftast hinner de alltid ta slut när jag ska köpa.


Tofun kom läglig och passade bra på vår “köttfri måndag” som vi försöker följa varje vecka. Kylen och skaffariet är fulla med mat liksom, ändå har jag ibland svårt att bestämma menyn.

So Fine smakade överraskande bra. Jag har bara använt Tofu a la minute som behövdes bara 4 min “kärlek” men jag friterade de nästan. God smak och bra proteinkälla. Barnen tyckte om, Måns åt också. So Fine Tofu får tummen upp för Tofu a la minut i woken.


Det fick bli en nudelwok med tofu och skogsöronsvamp plus grönsaker.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge