Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Snor, snor igen

Lästid: 1 min

Det bara forsar ut snor och det hänger som en lång seg sträng… Tilda kan torka näsan själv men vill hellre vara en bebis och mamma gör allting….

Tilda har rinnsnuva som bröt ut igår hos farmor å farfar. Värre inatt och idag. Annars är hon pigg och glad men natten var lite jobbig för henne och fick ligga i högläge. Jag drog fram nässug som trodde skulle hjälpa henne men istället så fick hon panik och blev rädd…mer rädd en förr. Grät hysteriskt. Somnade med vällingflaskan i munnen.

Men hon åt lite bättre under helgen. Hon fick också äggpudding igen och åt upp nästan allt å det bestod av 2 ägg och gräddmjölk. Dopade henne med Kids Zoos multi-vitaminer också plus fiskolja och kalcium-D som jag klickade hem lite gratis prover på.

IMG_5654.JPG

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge