Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Snö på näsan

Lästid: 1 min

Jadå…ingen har väl missat att det har kommit snö igår. Precis när vi klev av bilen kl.16:45 och skulle på middag så kom det snöflingor fast Måns sa att det inte var nåt. Så 3 timmar senare skulle vi hem och det var vitt överallt med minst 5 cm tjock snö till Tildas förtjusning. Oj vad hon tjooade och ropade “oj det är snö på min näsa mamma! Höhöhö!…mamma har snö i håret!”…och sen vände det…”jag fryser!…jag vill ha mina vantar!”. 

Jag fick säga att “Elsa” gillar ju snö… Tilda fick lite panik där i bilen när hon upptäckte att snö är is…och det är kallt. Det slutade med att hon ropade “jag vill ha min overall!” 

När vi kom in i värmen så ville hon ut…klockan var 21. 

Vi åker hem till Göteborg idag och snön har öven hittat dit. Hoppas att det inte är halt hela vägen! 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge