Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Sneaky Tilda!

Lästid: 2 min

Svärmor satt barnvakt hela dan igår så jag fick lite egentid på stan och Måns o jag kunde gå på hans jobbs julfest på kvällen.

Tilda var jättesnorig till och från men pigg hela dan, så pigg att farmor hann aldrig äta och jag misstänkte att det skulle vara så. Hon tänkte vänta med att äta när Tilda äter men vi låter Tilda äta när vi äter, inte tvärtom. Annars blir det ingen mat eller middag ju! Så Tilda fick äta lite sushi med farmor som jag köpte med hem.

Och Tilda har ju hostat natten innan men nästan ingenting på dan. Hon har fått smaka på mina halstabletter med honungsmak och har fått ta en när hon hostade…och hon nallade själv två till… Sedan har halstabletter lite laxerande effekt så hon sa att hon hade ont i magen…och tack vare (tror jag) det bajsade hon.

Farmor avrapporterade om kvällen då. Tilda kom till farmor och hostade lite, kommer inte ihåg om Tilda sa “Tilda är hostig” men hon kan säga det. Hon hostade och ville ha halstabletter som jag la upp på bokhyllan… Jag kallar de för “mammas medicin”. Jag hade köpt hostmedicin och det ville Tilda absolut inte ha. Hon vet vad “medicin” innebär…hennes medicin alltså. Så när hon ser flaskorna uppradade så brukar hon vägra och jag blandar ut i hennes välling. Farmor sa att Tilda är inte alls dum… Hon fick en halstablett och hostade inte mer resten av kvällen! Bra att hon inte tiggde efter fler. Sneaky Tilda! Hostar man så får man en halstablett har Tilda räknat ut själv och lurade farmor! 

Vi ger Tilda allting under uppsikt så tror inget annat. Självklart var farmor lite rädd att Tilda skulle sätta sig i halsen med halstabletterna men Tilda hann äta upp de på nolltid…

  
Hmm…det står “sockerfri” men jag såg nu att det är Stevia och det är väl också socker!? Jag har ett paket Stevia och där står det 50% mindre kalorier än vanlig socker. Hmm…

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge