Det har blivit lite av en tradition att vi vänner från TRAC-resesäljare utbildningen träffas en eller två gånger per år över en matbit på restaurang. Ikväll är det dags igen! Vi blir nog sju stycken och många har ju fallit bort av olika skäl. För mig är det bara kul att få komma ut lite 🙂

Vi har bokat Dubbel Dubbel och ska köra asiatiskt med dim sum ikväll. Förra gången var vi på Puta Madre och åt mexikanskt som var sådär och gången innan var det italienskt. Dubbel Dubbel har jag hört gott om så det blir kanske en recension senare 😊 

  
Jag ska bli lite bättre på att ta selfies i år haha! Vadå duckface 😂

Och det är faktiskt INGA hårprodukter i håret idag! Bara tvättad och blås håret torrt. Och oredigerat bild, förutom att kapa av mitt huvud lite då kanter av spegeln gav mig horn! Haha! 😂