Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Snart tjejträff med gamla kursare

Lästid: 1 min

Det har blivit lite av en tradition att vi vänner från TRAC-resesäljare utbildningen träffas en eller två gånger per år över en matbit på restaurang. Ikväll är det dags igen! Vi blir nog sju stycken och många har ju fallit bort av olika skäl. För mig är det bara kul att få komma ut lite 🙂

Vi har bokat Dubbel Dubbel och ska köra asiatiskt med dim sum ikväll. Förra gången var vi på Puta Madre och åt mexikanskt som var sådär och gången innan var det italienskt. Dubbel Dubbel har jag hört gott om så det blir kanske en recension senare 😊 

  
Jag ska bli lite bättre på att ta selfies i år haha! Vadå duckface 😂

Och det är faktiskt INGA hårprodukter i håret idag! Bara tvättad och blås håret torrt. Och oredigerat bild, förutom att kapa av mitt huvud lite då kanter av spegeln gav mig horn! Haha! 😂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge