Det är inte vilket event som helst! Det är Loppi-höstevent på lördag 23/8. Jag bloggar på Loppi och det är mitt första Loppi-bloggevent. Kul, kul, kul!

image

Jag kommer åka upp redan imorgon fredag med ett morgontåg tillsammans med PåSmällen – Emma så att vi är framme i Stockholm innan kl.11. Vi har ett rum på Clarion Sign Hotel å det ska bli spännande att dela rum haha… Får se om vi får chacka in, för incheckningen brukar vara kl.14-15 tidigast. Emma ska sedan till Sweet Ambrosia och fixar sina fransar. Jag, vad ska jag göra då? På stan kanske eller träffa några vänner. Mina föräldrar åker samma dag till Thailand, igen. Så vi ses inte nåt och åka ut till Tumba hinner jag inte heller.

image

På kvällen har Emma ordnat så vi ska hänga på hotellets Selma City Spa och bara chillaxa. Jag hade lagt in oss på Café Operas gästlistan men vi sparar nog oss till lördag å tar då på högklackat! Det blir top notch! Var ska vi då? Lugnt, jag kommer till det. 🙂

image

Lördag ja. Loppi-eventet är på Clarion Sign kl.11-14 så det är ganska bra att äta frukost och sedan gå mingla. På kvällen kl.19:30 kommer 20 bloggare inkl. mig att äta middag på The Crooked Leg i Nordic Light Hotel som Deer-Jenny har anordnat, se Deers bloggmiddag och gästlistan där hon har beskrivit kort om alla å länkat. Sedan har hon även ordnat välfyllda goodiebags till alla och varje påse är värda över 3000kr!

image

Vad kommer hända sen? Utgång! Jag har ordnat att vi partymorsorna som orkar gå vidare ska festa loss någonstans. I samarbete med Stureplansgruppen (Tack John!) och For Sure Media (tack Jesper!) står vi i gästlistan, får fri entré och bord på Sturecompaniet, i deras nya Sturebaren som är lite av vip-avdelning! Det ni! Skryt, skryt! 😉

Jag följer inte supermånga bloggar. Jag ser i alla fall fram emot att träffa alla men framför allt Frank och jag (kanske för att hon är halvthai och tar fina bilder), Bullermamman (verkar coolt) och Deer (tuff och driven).

Vad ska man ha på sig, på middan å Shit… Stureplan! Det var längesen jag hängde där. Hittade ett och annat från gårdagens garderobsrensning så det ska nog gå bra. Värst av allt så måste jag nog raka mina ben och armhålor haha…