Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Snart är det event-helg!

Lästid: 2 min

Det är inte vilket event som helst! Det är Loppi-höstevent på lördag 23/8. Jag bloggar på Loppi och det är mitt första Loppi-bloggevent. Kul, kul, kul!

image

Jag kommer åka upp redan imorgon fredag med ett morgontåg tillsammans med PåSmällen – Emma så att vi är framme i Stockholm innan kl.11. Vi har ett rum på Clarion Sign Hotel å det ska bli spännande att dela rum haha… Får se om vi får chacka in, för incheckningen brukar vara kl.14-15 tidigast. Emma ska sedan till Sweet Ambrosia och fixar sina fransar. Jag, vad ska jag göra då? På stan kanske eller träffa några vänner. Mina föräldrar åker samma dag till Thailand, igen. Så vi ses inte nåt och åka ut till Tumba hinner jag inte heller.

image

På kvällen har Emma ordnat så vi ska hänga på hotellets Selma City Spa och bara chillaxa. Jag hade lagt in oss på Café Operas gästlistan men vi sparar nog oss till lördag å tar då på högklackat! Det blir top notch! Var ska vi då? Lugnt, jag kommer till det. 🙂

image

Lördag ja. Loppi-eventet är på Clarion Sign kl.11-14 så det är ganska bra att äta frukost och sedan gå mingla. På kvällen kl.19:30 kommer 20 bloggare inkl. mig att äta middag på The Crooked Leg i Nordic Light Hotel som Deer-Jenny har anordnat, se Deers bloggmiddag och gästlistan där hon har beskrivit kort om alla å länkat. Sedan har hon även ordnat välfyllda goodiebags till alla och varje påse är värda över 3000kr!

image

Vad kommer hända sen? Utgång! Jag har ordnat att vi partymorsorna som orkar gå vidare ska festa loss någonstans. I samarbete med Stureplansgruppen (Tack John!) och For Sure Media (tack Jesper!) står vi i gästlistan, får fri entré och bord på Sturecompaniet, i deras nya Sturebaren som är lite av vip-avdelning! Det ni! Skryt, skryt! 😉

Jag följer inte supermånga bloggar. Jag ser i alla fall fram emot att träffa alla men framför allt Frank och jag (kanske för att hon är halvthai och tar fina bilder), Bullermamman (verkar coolt) och Deer (tuff och driven).

Vad ska man ha på sig, på middan å Shit… Stureplan! Det var längesen jag hängde där. Hittade ett och annat från gårdagens garderobsrensning så det ska nog gå bra. Värst av allt så måste jag nog raka mina ben och armhålor haha…

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “Snart är det event-helg!

  1. Åh det ska bli så kul att träffa dig, du verkar så härlig 🙂 Och bra med påminnelsen om raka ben och armhålor. Hade lätt kunnat glömma det haha! Undrar om bikinilinjen ska få sig en match också? Fram med motorsågen – wroom, wroom! Kram

  2. Åh så kul det ska bli! Ser himla mkt fram emot att träffa dig med Siranee! =) <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge