Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Snackar om utmaning…

Lästid: 1 min

Två barn. Och 4 tim senare. Den ena ville ha tuttar och den andra var bara ledsen för allting men det startades med att hon inte fick väcka bebisen och tjatade med “det är MIN lillasyster!” och inte nog med det…hon kallade oss vi våra förnamn t ex “kom Siranee!” och jag sa “jag är MAMMA Siranee”…lagom road. 

Båda barnen har slocknat så fort vi rullade. Woooha! Snackar om en utmaning och många fler. All kred till er som har fler barn än två! 

Nu är vi i alla fall på väg ut från Göteborg och siktar oss mot Stockholm. Vi ska hälsa på mina föräldrar innan de åker till Thailand på torsdag och blir borta en månad. Det är också första gången de ska få träffa Prim. Vi ska även på bröllopsfest på lördag och Glassfestival. Lite har vi att se fram emot 🙂 

  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge