Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Smooth betalning med Klarna (reklamsamarbete)

Lästid: 2 min

Sponsrat inlägg i samarbete med Klarna

 

Brukar du nätshoppa?

Att köpa något på nätet är så lätt nuförtiden med endast en klick bort, men när det är dags att “gå till kassan” så kan jag förr bara ge upp varukorgen och inte slutföra köpet. Varför? Ja, jo när logiken säger “inte shoppa loss” och man ibland ångrar sig eller hunnit tänka om, om man verkligen behöva den där prylen eller klänningen just nu. Anlednigen att jag inte slutförde köpet var att jag kom många gånger till sista steget och då skulle man uppge kreditkortsnumret. Därför tycker jag att det är bra att vi i Sverige har Klarna, det den finns det med som ett alternativ.

Klara – en betaltjänst

Av många erfarenhet med Klarna så vet jag att kan man koppla in sitt bankkort eller kreditkort till Klarna så att de blir en slags mellanhand eller så kan man se det som en extra säkerhet. Vill man inte koppla in sitt kort så så kan man välja att betala med faktura. Klarna erbjuder även delbetalningar men vi handlar inte på avbetalningar. Väljer man faktura så ska man komma ihåg att det tillkommer en avgift. Helt ärligt vill jag undvika kostnader eller papperskostnader som många företag tar ut i fakturaavgift, därför betela med kort.

Senast jag köpte något och stötte på Klarna var förra veckan. Det var är jag hjälpte min mamma och Måns byta mobiloperatör. Det var mycket nytt för min mamma och allting skulle skötas direkt på webben och man skulle registrera sitt betalmedel i slutet. Hon hade såklart aldrig använt Klarna innan och hade inte ett Klarna konto. Så nej, det är inte svårt med Klarna, men för vissa gamlingar som min mamma förstod inte. Det blev en liten lektion om Klarna, faktiskt.

Om jag håller med att Klarna är en smooth payment?

Kanske inte som den här roliga filmen som jag först tyckte att det handlade om… “fett nice” betalningsmetod? Nåja, en extra säkerhet och trygghet som finns att tillgå är alltid bättre än inga.

Har du sett Klarnas reklamfilm? Fri tolkning här haha!

Innehåller reklam i samarbete med Klarna men innehållet är 100% mitt!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge