Smooth betalning med Klarna (reklamsamarbete)

Lästid: 2 min

Sponsrat inlägg i samarbete med Klarna

 

Brukar du nätshoppa?

Att köpa något på nätet är så lätt nuförtiden med endast en klick bort, men när det är dags att “gå till kassan” så kan jag förr bara ge upp varukorgen och inte slutföra köpet. Varför? Ja, jo när logiken säger “inte shoppa loss” och man ibland ångrar sig eller hunnit tänka om, om man verkligen behöva den där prylen eller klänningen just nu. Anlednigen att jag inte slutförde köpet var att jag kom många gånger till sista steget och då skulle man uppge kreditkortsnumret. Därför tycker jag att det är bra att vi i Sverige har Klarna, det den finns det med som ett alternativ.

Klara – en betaltjänst

Av många erfarenhet med Klarna så vet jag att kan man koppla in sitt bankkort eller kreditkort till Klarna så att de blir en slags mellanhand eller så kan man se det som en extra säkerhet. Vill man inte koppla in sitt kort så så kan man välja att betala med faktura. Klarna erbjuder även delbetalningar men vi handlar inte på avbetalningar. Väljer man faktura så ska man komma ihåg att det tillkommer en avgift. Helt ärligt vill jag undvika kostnader eller papperskostnader som många företag tar ut i fakturaavgift, därför betela med kort.

Senast jag köpte något och stötte på Klarna var förra veckan. Det var är jag hjälpte min mamma och Måns byta mobiloperatör. Det var mycket nytt för min mamma och allting skulle skötas direkt på webben och man skulle registrera sitt betalmedel i slutet. Hon hade såklart aldrig använt Klarna innan och hade inte ett Klarna konto. Så nej, det är inte svårt med Klarna, men för vissa gamlingar som min mamma förstod inte. Det blev en liten lektion om Klarna, faktiskt.

Om jag håller med att Klarna är en smooth payment?

Kanske inte som den här roliga filmen som jag först tyckte att det handlade om… “fett nice” betalningsmetod? Nåja, en extra säkerhet och trygghet som finns att tillgå är alltid bättre än inga.

Har du sett Klarnas reklamfilm? Fri tolkning här haha!

Innehåller reklam i samarbete med Klarna men innehållet är 100% mitt!

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge