Min första Smakbox som jag testar i samarbete med företaget Smakbox.  Temat är ”nya vanor” och är deras tredje box. 

Det är endast ätbara produkter i smakboxen. Det fanns några nya märken med produkter som jag inte skulle inte chansa att köpa som bananbröd, och produkter som jag har faktisk funderat på att köpa som bönpasta. 

Risentas Kikärtspastan var intressant i konsistens och de doftade kikärtor. Vi asiater har ju glasnudlar som jag älskar och den görs på mungbönor. Detta kanske kan vara nåt att ha med i boxen? 

Malmö Kafferosteri choklad med kaffekross och vilda hallon var ok tyckte Måns men inte så gott i choklad tycker vi här men jag äter gärna färska hallon med chokladfondant

Risenta Bananbröd (Glutenfri) – Vi har tidigare testat denna produkt och jag vet inte vad Måns gjorde. Han följde instruktionen och vi förväntade oss just bananbröd, som var inte alls som vi trodde. Saftiga var den inte men är det så med glutenfri bakning? 

Jag är ingen nörd av halvfärdiga glutenfria produkter och vi är inte glutenallergiker. Att det finns alternativ för de som har glutenallergi är toppen, dock tror jag att jag kan lika gärna ta en banan och baka med andra mjöl än vetemjöl men det orkar kanske inte alla att fixa. Det måste jag kanske testa när jag skriver det haha. 


Många nya och bekanta produkter och märken. 

/Produkttest i samarbete med Smakbox