Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Smakbox “nya vanor”

Lästid: 1 min

Min första Smakbox som jag testar i samarbete med företaget Smakbox.  Temat är “nya vanor” och är deras tredje box. 

Det är endast ätbara produkter i smakboxen. Det fanns några nya märken med produkter som jag inte skulle inte chansa att köpa som bananbröd, och produkter som jag har faktisk funderat på att köpa som bönpasta. 

Risentas Kikärtspastan var intressant i konsistens och de doftade kikärtor. Vi asiater har ju glasnudlar som jag älskar och den görs på mungbönor. Detta kanske kan vara nåt att ha med i boxen? 

Malmö Kafferosteri choklad med kaffekross och vilda hallon var ok tyckte Måns men inte så gott i choklad tycker vi här men jag äter gärna färska hallon med chokladfondant

Risenta Bananbröd (Glutenfri) – Vi har tidigare testat denna produkt och jag vet inte vad Måns gjorde. Han följde instruktionen och vi förväntade oss just bananbröd, som var inte alls som vi trodde. Saftiga var den inte men är det så med glutenfri bakning? 

Jag är ingen nörd av halvfärdiga glutenfria produkter och vi är inte glutenallergiker. Att det finns alternativ för de som har glutenallergi är toppen, dock tror jag att jag kan lika gärna ta en banan och baka med andra mjöl än vetemjöl men det orkar kanske inte alla att fixa. Det måste jag kanske testa när jag skriver det haha. 


Många nya och bekanta produkter och märken. 

/Produkttest i samarbete med Smakbox

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge